CS:GO kasa nasıl satılır?

Nooharey

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. CS:GO'da seçkin hesap satın alıp kasa düşürüp satmak istiyorum fakat kasaları nasıl satacağım hakkında bir bilgim yok. Satın almadan önce bir sorayım dedim.
Bir de sanırım kasa satmak için Steam'a 5 dolar yatırmak gerekiyormuş seçkin hesap alınca 5 Dolar'ı geçmiyor mu zaten?

Seçkin hesap alınca 5 Dolar'ı geçiyor ve kasaları topluluk pazarında satabilirsiniz hocam.

Evet seçkin alınca market banın kalkacak. Düşürdüğün kasaları Steam pazarında satabilirsin.

Her dakika aktif olan bir pazar sistemi var. İstediğiniz fiyata koyabilirsiniz. Pazarda en düşük koyan su fiyata koydu diye yazar. 1 kuruş altına koyarsaniz kasalar saniyesinde gider. Seçkin aldığınızda da 5 doları geçer zaten.

Teşekkürler.

Peki sattıktan sonra gelen parayı çekebiliyor muyum yoksa sadece Steam'de'mı kullanabiliyorum?

Son düzenleme:
Kanka peki kasayı İtemsatış gibi sitelerde satsak?
Ve kasa düşme oranı çok mu düşük?
Her hafta 1 tane level atlayıp kesin kasa düşürüyorsun. %100 yani haftada 1 tane. İtemsatisi uzun zamandır takip etmiyorum ama kasa satışı varsa çekebilirsin oradan tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…