Dikeeny Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #1 Bugün CS:GO'dan devrim kasası bir de skin düşürdüm. Bir daha kasa veya skin düşürebilir miyim? Eskiden level up sonrası 1 kasa + drop olarak 1 kasa geliyordu sistem değişti diye duydum ama nasıl oldu bilmiyorum, aydınlatırsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2023
Bugün CS:GO'dan devrim kasası bir de skin düşürdüm. Bir daha kasa veya skin düşürebilir miyim? Eskiden level up sonrası 1 kasa + drop olarak 1 kasa geliyordu sistem değişti diye duydum ama nasıl oldu bilmiyorum, aydınlatırsanız sevinirim.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 16 Haziran 2023 #2 Artık level atladığında haftada 1 defa düşüyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Bigby WoIf Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 516 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #3 Haftada 1 defa kasa düşürebilirsin. Her çarşamba sıfırlanıyor ilk level atlamanda düşüyor hem kasa hem de yanında düşen kuruşluk skin ya da grafiti. Artı 0 Eksi
Haftada 1 defa kasa düşürebilirsin. Her çarşamba sıfırlanıyor ilk level atlamanda düşüyor hem kasa hem de yanında düşen kuruşluk skin ya da grafiti.
KS KS Dikeeny Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #4 Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Oguzhan h Hectopat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 223 Çözümler 1 Yer Adana 16 Haziran 2023 #5 Bigby WoIf dedi: Haftada 1 defa kasa düşürebilirsin. Her çarşamba sıfırlanıyor ilk level atlamanda düşüyor hem kasa hem de yanında düşen kuruşluk skin ya da grafiti. Genişletmek için tıkla... Aynı hafta içerisinde 2. kasa düşmüyor mu? Artı 0 Eksi
Bigby WoIf dedi: Haftada 1 defa kasa düşürebilirsin. Her çarşamba sıfırlanıyor ilk level atlamanda düşüyor hem kasa hem de yanında düşen kuruşluk skin ya da grafiti. Genişletmek için tıkla... Aynı hafta içerisinde 2. kasa düşmüyor mu?
Bigby WoIf Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 516 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #6 Oguzhan h dedi: Aynı hafta içerisinde 2. kasa düşmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Düşmüyor. Çarşamba gece 3'te sıfırlanıyor. Çarşambadan itibaren ilk level atladığınızda düşer bir dahaki çarşambaya kadar daha düşmez. Artı 0 Eksi
Oguzhan h dedi: Aynı hafta içerisinde 2. kasa düşmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Düşmüyor. Çarşamba gece 3'te sıfırlanıyor. Çarşambadan itibaren ilk level atladığınızda düşer bir dahaki çarşambaya kadar daha düşmez.