mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 10 Mayıs 2023 #1 Merhaba Steam'de yakında yaklaşık 2000-2500 TL gibi bir bakiyem olacak. Hangi kasaların veya skinlerin fiyatı artar? Hemen satmayı düşünmüyorum uzun vadeli bir yatırımda olabilir fark etmez.
Merhaba Steam'de yakında yaklaşık 2000-2500 TL gibi bir bakiyem olacak. Hangi kasaların veya skinlerin fiyatı artar? Hemen satmayı düşünmüyorum uzun vadeli bir yatırımda olabilir fark etmez.
P pe3ah Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 860 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #2 Hydra eldiveni al yanına da neon devrimi al bu 2 skinin fiyatı asla çakılmaz diğer skinlerin ne olacağı belli değil maalesef.
Hydra eldiveni al yanına da neon devrimi al bu 2 skinin fiyatı asla çakılmaz diğer skinlerin ne olacağı belli değil maalesef.
mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 10 Mayıs 2023 #3 pe3ah dedi: Hydra eldiveni al yanına da neon devrimi al bu 2 skinin fiyatı asla çakılmaz diğer skinlerin ne olacağı belli değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Peki mesela neon devrimi alıcam üstünde 200 tl sticker var bu stickerın skine etkisi kaç tl olur?
pe3ah dedi: Hydra eldiveni al yanına da neon devrimi al bu 2 skinin fiyatı asla çakılmaz diğer skinlerin ne olacağı belli değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Peki mesela neon devrimi alıcam üstünde 200 tl sticker var bu stickerın skine etkisi kaç tl olur?
Lehibeny Megapat Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 516 Çözümler 1 10 Mayıs 2023 #4 mayroxoi dedi: Peki mesela neon devrimi alıcam üstünde 200 tl sticker var bu stickerın skine etkisi kaç tl olur? Genişletmek için tıkla... sıfıra yakın
mayroxoi dedi: Peki mesela neon devrimi alıcam üstünde 200 tl sticker var bu stickerın skine etkisi kaç tl olur? Genişletmek için tıkla... sıfıra yakın
T Tarikme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 7 10 Mayıs 2023 #5 mayroxoi dedi: Peki mesela neon devrimi alıcam üstünde 200 tl sticker var bu stickerın skine etkisi kaç tl olur? Genişletmek için tıkla... Sadece daha kolay satılmasına etki eder güzel sticker ise.
mayroxoi dedi: Peki mesela neon devrimi alıcam üstünde 200 tl sticker var bu stickerın skine etkisi kaç tl olur? Genişletmek için tıkla... Sadece daha kolay satılmasına etki eder güzel sticker ise.
mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 10 Mayıs 2023 #6 Lehibeny dedi: Sıfıra yakın Genişletmek için tıkla... Tarikme dedi: Sadece daha kolay satılmasına etki eder güzel sticker ise. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki sizde neon devrimi dış görünüşü hangisi olanı almalıyım görevde kullanılmış vb vb.
Lehibeny dedi: Sıfıra yakın Genişletmek için tıkla... Tarikme dedi: Sadece daha kolay satılmasına etki eder güzel sticker ise. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki sizde neon devrimi dış görünüşü hangisi olanı almalıyım görevde kullanılmış vb vb.
Lehibeny Megapat Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 516 Çözümler 1 10 Mayıs 2023 #7 mayroxoi dedi: Anladım. Peki sizde neon devrimi dış görünüşü hangisi olanı almalıyım görevde kullanılmış vb vb. Genişletmek için tıkla... Silah skinlerinden ziyade çıkartma kapsülleri ve kasalara bakın derim. Antwerp 2022 gibi. Ytd.
mayroxoi dedi: Anladım. Peki sizde neon devrimi dış görünüşü hangisi olanı almalıyım görevde kullanılmış vb vb. Genişletmek için tıkla... Silah skinlerinden ziyade çıkartma kapsülleri ve kasalara bakın derim. Antwerp 2022 gibi. Ytd.
mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 10 Mayıs 2023 #8 Lehibeny dedi: Silah skinlerinden ziyade çıkartma kapsülleri ve kasalara bakın derim. Antwerp 2022 gibi. Ytd. Genişletmek için tıkla... Evet bana da çok mantıklı geldi onlar Antwerp 2022 kaç TL'den alayım mesela? Özellikle şu an Antwerp-Stockholm düşüşte.
Lehibeny dedi: Silah skinlerinden ziyade çıkartma kapsülleri ve kasalara bakın derim. Antwerp 2022 gibi. Ytd. Genişletmek için tıkla... Evet bana da çok mantıklı geldi onlar Antwerp 2022 kaç TL'den alayım mesela? Özellikle şu an Antwerp-Stockholm düşüşte.
Lehibeny Megapat Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 516 Çözümler 1 10 Mayıs 2023 #9 mayroxoi dedi: Evet bana da çok mantıklı geldi onlar Antwerp 2022 kaç TL'den alayım mesela? Özellikle şu an Antwerp-Stockholm düşüşte. Genişletmek için tıkla... Ben de tam olarak piyasayla ilgilenmiyorum fakat alacak olsaydım muhtemelen yakın zamanda bütçem neyse o kadar alırdım çünkü fiyatları düşüş gösterdi. Önemli ve kapanan bazı takım stickerları var içlerinde. Mutlaka değerlenecektir.
mayroxoi dedi: Evet bana da çok mantıklı geldi onlar Antwerp 2022 kaç TL'den alayım mesela? Özellikle şu an Antwerp-Stockholm düşüşte. Genişletmek için tıkla... Ben de tam olarak piyasayla ilgilenmiyorum fakat alacak olsaydım muhtemelen yakın zamanda bütçem neyse o kadar alırdım çünkü fiyatları düşüş gösterdi. Önemli ve kapanan bazı takım stickerları var içlerinde. Mutlaka değerlenecektir.