Peki mesela neon devrimi alıcam üstünde 200 tl sticker var bu stickerın skine etkisi kaç tl olur?Hydra eldiveni al yanına da neon devrimi al bu 2 skinin fiyatı asla çakılmaz diğer skinlerin ne olacağı belli değil maalesef.
sıfıra yakınPeki mesela neon devrimi alıcam üstünde 200 tl sticker var bu stickerın skine etkisi kaç tl olur?
Sadece daha kolay satılmasına etki eder güzel sticker ise.Peki mesela neon devrimi alıcam üstünde 200 tl sticker var bu stickerın skine etkisi kaç tl olur?
Sıfıra yakın
Sadece daha kolay satılmasına etki eder güzel sticker ise.
Silah skinlerinden ziyade çıkartma kapsülleri ve kasalara bakın derim. Antwerp 2022 gibi. Ytd.Anladım. Peki sizde neon devrimi dış görünüşü hangisi olanı almalıyım görevde kullanılmış vb vb.
Silah skinlerinden ziyade çıkartma kapsülleri ve kasalara bakın derim. Antwerp 2022 gibi. Ytd.
Ben de tam olarak piyasayla ilgilenmiyorum fakat alacak olsaydım muhtemelen yakın zamanda bütçem neyse o kadar alırdım çünkü fiyatları düşüş gösterdi. Önemli ve kapanan bazı takım stickerları var içlerinde. Mutlaka değerlenecektir.Evet bana da çok mantıklı geldi onlar Antwerp 2022 kaç TL'den alayım mesela?
Özellikle şu an Antwerp-Stockholm düşüşte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.