BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 18 Ağustos 2023 #1 Elimde şu an 10 tane kasa var her gün de düşürüyorum. Sizce kasaları satayım mı yoksa CS2 bekliyeyim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
Elimde şu an 10 tane kasa var her gün de düşürüyorum. Sizce kasaları satayım mı yoksa CS2 bekliyeyim?
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 18 Ağustos 2023 #2 Sadece parçalanmış kasalarını beklet. Yeni kasa geldiğinde parçalanmış kasası aktif droptan kalkacak.
Sadece parçalanmış kasalarını beklet. Yeni kasa geldiğinde parçalanmış kasası aktif droptan kalkacak.
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.227 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 18 Ağustos 2023 #3 Bekletilebilir kasalarda bile fiyatları yükselebiliyor. İhtiyaca bağlı olarak satılabilir. Sorması ayıptır nasıl her gün kasa düşürüyorsunuz?
Bekletilebilir kasalarda bile fiyatları yükselebiliyor. İhtiyaca bağlı olarak satılabilir. Sorması ayıptır nasıl her gün kasa düşürüyorsunuz?
KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #4 558memoli dedi: Bekletilebilir kasalara bile fiyatları yükselebiliyor. İhtiyaca bağlı olarak satılabilir. Sorması ayıptır nasıl her gün kasa düşürüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hafta demek istemiştir muhtemelen.
558memoli dedi: Bekletilebilir kasalara bile fiyatları yükselebiliyor. İhtiyaca bağlı olarak satılabilir. Sorması ayıptır nasıl her gün kasa düşürüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hafta demek istemiştir muhtemelen.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 18 Ağustos 2023 #5 KayraWs dedi: Hafta demek istemiştir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... 558memoli dedi: Bekletilebilir kasalarda bile fiyatları yükselebiliyor. İhtiyaca bağlı olarak satılabilir. Sorması ayıptır nasıl her gün kasa düşürüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Her seviye atladığımda veriyor bende her gün atlamaya çalışıyorum haftalık bonus gidince tabii zor oluyor ama durmak yok.
KayraWs dedi: Hafta demek istemiştir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... 558memoli dedi: Bekletilebilir kasalarda bile fiyatları yükselebiliyor. İhtiyaca bağlı olarak satılabilir. Sorması ayıptır nasıl her gün kasa düşürüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Her seviye atladığımda veriyor bende her gün atlamaya çalışıyorum haftalık bonus gidince tabii zor oluyor ama durmak yok.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.563 Çözümler 7 Yer Ankara 18 Ağustos 2023 #6 BeTas dedi: Her seviye atladığımda veriyor bende her gün atlamaya çalışıyorum haftalık bonus gidince tabii zor oluyor ama durmak yok. Genişletmek için tıkla... Her gün kasa düşürmeniz imkansız her hafta düşürebiliyorsunuz.
BeTas dedi: Her seviye atladığımda veriyor bende her gün atlamaya çalışıyorum haftalık bonus gidince tabii zor oluyor ama durmak yok. Genişletmek için tıkla... Her gün kasa düşürmeniz imkansız her hafta düşürebiliyorsunuz.
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #7 BeTas dedi: Her seviye atladığımda veriyor bende her gün atlamaya çalışıyorum haftalık bonus gidince tabii zor oluyor ama durmak yok. Genişletmek için tıkla... Her hafta bir kez seviye atladığında 1 kasa verir. Tekrar atlarsan kasa gelmez bir hakkın var.
BeTas dedi: Her seviye atladığımda veriyor bende her gün atlamaya çalışıyorum haftalık bonus gidince tabii zor oluyor ama durmak yok. Genişletmek için tıkla... Her hafta bir kez seviye atladığında 1 kasa verir. Tekrar atlarsan kasa gelmez bir hakkın var.
xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.457 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek Meslek Kalite Kontrol Uzmanı 18 Ağustos 2023 #8 BeTas dedi: Her seviye atladığımda veriyor bende her gün atlamaya çalışıyorum haftalık bonus gidince tabii zor oluyor ama durmak yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bazen 2 seviye atlıyorum günde sadece 1 tane veriyor 2 tane vermiyor şansa mı bağlı.
BeTas dedi: Her seviye atladığımda veriyor bende her gün atlamaya çalışıyorum haftalık bonus gidince tabii zor oluyor ama durmak yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bazen 2 seviye atlıyorum günde sadece 1 tane veriyor 2 tane vermiyor şansa mı bağlı.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.178 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #9 xScpit dedi: Hocam ben bazen 2 seviye atlıyorum günde sadece 1 tane veriyor 2 tane vermiyor şansa mı bağlı. Genişletmek için tıkla... Şans değil. Eleman doblocu enişteler gibi sallamış. Her hafta 1 kasa tek düşürebilirsin.
xScpit dedi: Hocam ben bazen 2 seviye atlıyorum günde sadece 1 tane veriyor 2 tane vermiyor şansa mı bağlı. Genişletmek için tıkla... Şans değil. Eleman doblocu enişteler gibi sallamış. Her hafta 1 kasa tek düşürebilirsin.
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 18 Ağustos 2023 #10 Satıp kapsül alın.