Hocam daha dün 1 hafta içerisinde 2 tane kasa düşürdüm yani 1 tane gelmiyor 2 tane geliyor.
Çarşamba yenileniyor yani bir çarşamba bir perşembe düşürebilirsin ama sonraki çarşambaya (19.00 olması lazım) kadar düşmez daha.
Hocam daha dün 1 hafta içerisinde 2 tane kasa düşürdüm yani 1 tane gelmiyor 2 tane geliyor.
Kapsül aldım 40 tane, son kapsül olduğu için değerlenecek. Bayağı bir değerlenirse 35 tanesini satacağım, belki katowice 2014 gibi olur diye bekleteceğim 5 tanesini![]()
Elimde şu an 10 tane kasa var her gün de düşürüyorum. Sizce kasaları satayım mı yoksa CS2 bekliyeyim?
Eki Görüntüle 1907142
hayır salı düşürüp çarşamba bir daha düşürebilir. haftada sadece 1 kutu veriyor. cs gonun hafta aralığı pazartesi den pazara değil. çarşambadan salıya kadardır. günde 2 level alıyorum. haftada 15 level kadar aldığım oldu. 15 kutu almadım. sadece 1 kutu verdi haftada.Çarşamba yenileniyor yani bir çarşamba bir perşembe düşürebilirsin ama sonraki çarşambaya (19.00 olması lazım) kadar düşmez daha.
Çarşambadan çarşambaya olan aralığı sayın (Son çarşambayı dahil etmeyin) 1 kasa düşürebilirsiniz.Çoğu kişi sallamış yine. Günde 2 haftada 4 kasa ve bir AK düşürmüşlüğüm var. Sen oynayıp çabuk level atlamaya bak.
Elimde şu an 10 tane kasa var her gün de düşürüyorum. Sizce kasaları satayım mı yoksa CS2 bekliyeyim?
Eki Görüntüle 1907142
Eski drop sisteminde o kanka ne anlatıyorsun sen xddd.Çoğu kişi sallamış yine. Günde 2 haftada 4 kasa ve bir AK düşürmüşlüğüm var. Sen oynayıp çabuk level atlamaya bak.
Diğerleri ne yazmış hiç okumadım ondan direkt giriyorum konuya bekletmelisin tahminlere göre CS2 çıkınca tüm ünlü yayıncılar oyuncular YouTuber'ler vs kasa açacak sonucunda ise birden bir artış yani hype bekliyoruz o anda satılabilir fakat bu kadar az ve birden farklı kasayla ne elde edersin bilmiyorum ben ve çevremdekilerde yüzlerce kasa bulunuyor neredeyse hepsi fracture kasası yani. Parçalanmış kasası her yeni kasa geldiğinde bir kasa kalkıyor ve bu kasa genelde en az açılan veya en eski kasa oluyor fracture çok açılıyor ama en eski kasa risk alıp çok kazanmak istersen fracture kasası depolayabilisin ytd değildir kesinlike onun dışında operasyon kasası depolayabilisin pahalıya patlar ama garanti yatırımdir her zaman artarlar çünkü devamlılığı yok neyse fazla uzattım bu kadar.
Benim amacım öyle parayı deli gibi vurmak değil alacağım oyunun yarısı çıkarsın bana yeter, ama aklımdan şimdi şey geçiyor bir tane daha Steam hesabı açıp ona seçkin alıp kasma fikri sizce olur mu?
Seçkini de sattığım kasalar ile alırım diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.