CS:GO kasaları satılmalı mı?

floppax

Centipat
Steam envanterimde bayağı bir kasa varmış 1400 TL falan ediyor. Sizce bunları 20 Kasım'dan önce satmalı mıyım? Satmazsam değer falan kaybeder mi?

Aynen benim de 70 tane kasa var bende satim mi?

Değer kaybetmeye devamde ediyorlar alacağın bir şey varsa sat ama yoksa beklet çünkü belki 1 ay önce satsaydın 1400 değilde 1800 hesaplardın.

Değer kaybetmeye devamde ediyorlar alacağın bir şey varsa sat ama yoksa beklet çünkü belki 1 ay önce satsaydın 1400 değil de 1800 hesaplardın.

Satmazsam değer de bir değişim olmayacak değil mi?

Eğer genel olarak sabırsız biriysen şu an satması en uygunu çünkü yakın zamanda kayda değer bir artış göremeyeceğiz gibi duruyor. YouTube'dan pazar takip videoları izleyip ve benim gibi güncel pazar artış düşüşlerine bakarsan kar etmeme olasılığın çok az.

Satmazsam değer de bir değişim olmayacak değil mi?
İlerde bir değişim olup olmayacağına dair bir fikrimiz yok ama dediğim gibi yakın zamanda kayda değer bir artış göremeyeceğiz. Eğer operasyon gelirse değişir tabi.

Sabır konusunda bir sıkıntım yok aşırı bir düşüş olmasın sorun olmaz.

Sabır konusunda bir sıkıntım yok aşırı bir düşüş olmasın sorun olmaz.
Eğer güncel pazar takibi istiyorsan sana tavsiyem YouTube'da kanalları var bunla ilgili, istersen isimlerini verebilirim. Ne zaman kasalar ya da skinler satılmalı, ne zaman alınmalı gibi sorulara yanıtını alabilirsin.

Eğer güncel pazar takibi istiyorsan sana tavsiyem YouTube'da kanalları var bunla ilgili, istersen isimlerini verebilirim. Ne zaman kasalar ya da skinler satılmalı, ne zaman alınmalı gibi sorulara yanıtını alabilirsin.
Hocam çok iyi olur hem de vakit geçirme açısından.

Rica ederim, daha sorun olursa tekrar yazabilirsin her gün aktifim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…