Değer kaybetmeye devamde ediyorlar alacağın bir şey varsa sat ama yoksa beklet çünkü belki 1 ay önce satsaydın 1400 değil de 1800 hesaplardın.
İlerde bir değişim olup olmayacağına dair bir fikrimiz yok ama dediğim gibi yakın zamanda kayda değer bir artış göremeyeceğiz. Eğer operasyon gelirse değişir tabi.Satmazsam değer de bir değişim olmayacak değil mi?
Sabır konusunda bir sıkıntım yok aşırı bir düşüş olmasın sorun olmaz.Eğer genel olarak sabırsız biriysen şu an satması en uygunu çünkü yakın zamanda kayda değer bir artış göremeyeceğiz gibi duruyor. YouTube'dan pazar takip videoları izleyip ve benim gibi güncel pazar artış düşüşlerine bakarsan kar etmeme olasılığın çok az.
İlerde bir değişim olup olmayacağına dair bir fikrimiz yok ama dediğim gibi yakın zamanda kayda değer bir artış göremeyeceğiz. Eğer operasyon gelirse değişir tabi.
Eğer güncel pazar takibi istiyorsan sana tavsiyem YouTube'da kanalları var bunla ilgili, istersen isimlerini verebilirim. Ne zaman kasalar ya da skinler satılmalı, ne zaman alınmalı gibi sorulara yanıtını alabilirsin.Sabır konusunda bir sıkıntım yok aşırı bir düşüş olmasın sorun olmaz.
Hocam çok iyi olur hem de vakit geçirme açısından.Eğer güncel pazar takibi istiyorsan sana tavsiyem YouTube'da kanalları var bunla ilgili, istersen isimlerini verebilirim. Ne zaman kasalar ya da skinler satılmalı, ne zaman alınmalı gibi sorulara yanıtını alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.