CS:GO kasalarından çıkarttığınız en iyi skin nedir?

5TL idi CS artık kasa vermediği için ilk ve son kasamdan 5 TL'lik skin çıkarmıştım.

Ayda yılda bir kasa açayım demiştim yılbaşı tek kasa açtım AK-47 anubis lejyonu geldi sevindim stattrak FN bekliyordum savaş görmüş geldi .
İyiymiş hocam. Ben 20 küsür kasa kapsül açtım. 1 tek mor geldi o da 4.5 liraydı. Tipsiz bi tec-9 gelmişti.
5TL idi CS artık kasa vermediği için ilk ve son kasamdan 5 TL'lik skin çıkarmıştım.
Nasıl kasa vermiyor?

Antwerp turnuvasında çok kez kapsül açmıştım. En değerli çıkardığım eşya da Rox (Holo) olabilir. O zamanlar değeri 1000 TL civarındaydı.

Antwerp turnuvasında çok kez kapsül açmıştım. En değerli çıkardığım eşya da Rox (Holo) olabilir. O zamanlar değeri 1000 TL civarındaydı.
Şimdi daha pahalı herhalde o. Keşke satmasaydınız.

Şimdi daha pahalı herhalde o. Keşke satmasaydınız.
Satıp Rio 2022 kapsüllerine yatırım yaptım. Aynı oranda yükseldi. Paris turnuvasını bekliyorum. CS2 yaklaştıkça kapsül fiyatları yükselecektir.

Satıp Rio 2022 kapsüllerine yatırım yaptım. Aynı oranda yükseldi. Paris turnuvasını bekliyorum. CS2 yaklaştıkça kapsül fiyatları yükselecektir.
Ben de bi' 50 tane falan Antwrep 2022 almıştım bekletmek için. Sonra açıverdim. Sonrası malum :/.

İyiymiş hocam. Ben 20 küsur kasa kapsül açtım. 1 tek mor geldi o da 4.5 liraydı. Tipsiz bir tec-9 gelmişti.

Nasıl kasa vermiyor?

Hocam ölüm maçında rekabetçide 25-30 civarı vuruyorum hiçbir şey vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…