İyiymiş hocam. Ben 20 küsur kasa kapsül açtım. 1 tek mor geldi o da 4.5 liraydı. Tipsiz bir tec-9 gelmişti.
İlk çıkardığım zaman 90 TL civarıydı şu an pazarda 270 TL civarı her hafta 20 TL koyuyor üstüne.
İyiymiş hocam. Ben 20 küsur kasa kapsül açtım. 1 tek mor geldi o da 4.5 liraydı. Tipsiz bir tec-9 gelmişti.
İyiymiş hocam. Ben 20 küsür kasa kapsül açtım. 1 tek mor geldi o da 4.5 liraydı. Tipsiz bi tec-9 gelmişti.Ayda yılda bir kasa açayım demiştim yılbaşı tek kasa açtım AK-47 anubis lejyonu geldi sevindim stattrak FN bekliyordum savaş görmüş geldi.
Nasıl kasa vermiyor?5TL idi CS artık kasa vermediği için ilk ve son kasamdan 5 TL'lik skin çıkarmıştım.
Şimdi daha pahalı herhalde o. Keşke satmasaydınız.Antwerp turnuvasında çok kez kapsül açmıştım. En değerli çıkardığım eşya da Rox (Holo) olabilir. O zamanlar değeri 1000 TL civarındaydı.
Satıp Rio 2022 kapsüllerine yatırım yaptım. Aynı oranda yükseldi. Paris turnuvasını bekliyorum. CS2 yaklaştıkça kapsül fiyatları yükselecektir.Şimdi daha pahalı herhalde o. Keşke satmasaydınız.
Ben de bi' 50 tane falan Antwrep 2022 almıştım bekletmek için. Sonra açıverdim. Sonrası malum :/.Satıp Rio 2022 kapsüllerine yatırım yaptım. Aynı oranda yükseldi. Paris turnuvasını bekliyorum. CS2 yaklaştıkça kapsül fiyatları yükselecektir.
Nasıl kasa vermiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.