4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 21 Mayıs 2023 #21 Buğra Akıllı dedi: Benim baktıklarımın aşınması daha az senin dediğin savaş görmüş artacağından eminsen alacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Aşınması az olanlardan al dediğimin fiyatı artmış çünkü.
Buğra Akıllı dedi: Benim baktıklarımın aşınması daha az senin dediğin savaş görmüş artacağından eminsen alacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Aşınması az olanlardan al dediğimin fiyatı artmış çünkü.
Buğra Akıllı Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 412 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Nvidia RTX 3060 İ5 12100f Asus H610-m XPG VALOİR AİR Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #22 403976 dedi: Aşınması az olanlardan al dediğimin fiyatı artmış çünkü. Genişletmek için tıkla... ama senin dediğin savaş görmüş olanlar ve artmış diyorsun ben şimdi savaş görmüş mü alayım az aşınmış mı ? yani az aşınmış alamam o çok pahalı görevde kullanılmış alabilirim
403976 dedi: Aşınması az olanlardan al dediğimin fiyatı artmış çünkü. Genişletmek için tıkla... ama senin dediğin savaş görmüş olanlar ve artmış diyorsun ben şimdi savaş görmüş mü alayım az aşınmış mı ? yani az aşınmış alamam o çok pahalı görevde kullanılmış alabilirim