CS:GO kendi hassasiyetimi nasıl bulurum?

waltuh wheit

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monitör:Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200Hz 1ms
Mouse:Razer Viper Mini
Kulaklık:Razer Blackshark V2 X 7.1
Klavye:Steelseries Apex 9 Mini Mekanik Gaming Klavye
Arkadaşlar merhaba. Bu gerçekten ciddi bir konu en azından benim için 2020-2021 zamanlarında çok fazla CS oynamıştım ve 2000 saati geride bırakmıştım. Ondan sonra bilgisayarım kaldırmamaya başladı ve 2 yıl sonra yeni PC aldık. Şu sıralar yeni başladım CS'ye. Aimim rezalet, eskiden 0.4 sens 800 DPI ile oynuyordum ve mge idim. Şu ansa 0.6 800 deniyorum olmuyor, 0.4 1250 deniyorum yine olmuyor. Eskiden Razer DeathAdder kullanıyordum, şimdi Razer Viper Mini'ye geçtim. Mousetan dolayı da fark ediyor diye düşünüyorum. Hassasiyetimi en iyi nasıl geri kazanırım? (topluluk sunucularında gezdim ama surf sunucusu bulamadım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bu gerçekten ciddi bir konu en azından benim için 2020-2021 zamanlarında çok fazla CS oynamıştım ve 2000 saati geride bırakmıştım. Ondan sonra bilgisayarım kaldırmamaya başladı ve 2 yıl sonra yeni PC aldık. Şu sıralar yeni başladım CS'ye. Aimim rezalet, eskiden 0.4 sens 800 DPI ile oynuyordum ve mge idim. Şu ansa 0.6 800 deniyorum olmuyor, 0.4 1250 deniyorum yine olmuyor. Eskiden Razer DeathAdder kullanıyordum, şimdi Razer Viper Mini'ye geçtim. Mousetan dolayı da fark ediyor diye düşünüyorum. Hassasiyetimi en iyi nasıl geri kazanırım? (topluluk sunucularında gezdim ama surf sunucusu bulamadım)

İnternette bir sürü surf sunucu dolu CS:GO surf server yazıp oralardan İP lerini bulup bağlanabilirsin.
Ayrıca eski aimini kazanman biraz zaman alabilir sana bağlı bir şey.

Hocam surf sunucusunda hassasiyetinizi bulabileceğinizi düşünüyorsanız internete CS:GO surf server yazarak birçok sunucunun IP'sini bulabilirsiniz.

Eski rankınızı aramayın, rank atlamak çok zorlaştı. Bir de ara vermişsiniz, tekrar çıkmanız size bağlı olarak vakit alabilir.

PSA yöntemini deneyebilirsiniz, aşağıda örnek bir videosunu paylaşıyorum. Direkt videoyu izleyecek olursanız, valorant oyuncusu olmanıza gerek olmadığını söylemem lazım. Bu yöntem sizin kendinize uygun hassasiyetinizi bulmanız için. CS üzerinde de uygulayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı