Efeyxa Kilopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 305 Çözümler 2 20 Şubat 2022 #1 Sunucuyu kendim açtım, giriyorum. Açılıyor ancak yetkim gelmiyor, yeniden başlatmama rağmen. Ne yapsam düzelir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2022
Sunucuyu kendim açtım, giriyorum. Açılıyor ancak yetkim gelmiyor, yeniden başlatmama rağmen. Ne yapsam düzelir?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #2 Efeyxa dedi: Sunucuyu kendim açtım, giriyorum. Açılıyor ancak yetkim gelmiyor, yeniden başlatmama rağmen. Eki Görüntüle 1311329 Ne yapsam düzelir? Genişletmek için tıkla... Siteden mi açtınız yoksa atölye mi? Artı 0 Eksi
Efeyxa dedi: Sunucuyu kendim açtım, giriyorum. Açılıyor ancak yetkim gelmiyor, yeniden başlatmama rağmen. Eki Görüntüle 1311329 Ne yapsam düzelir? Genişletmek için tıkla... Siteden mi açtınız yoksa atölye mi?
FlexinVL Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 371 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Şubat 2022 #3 Panelden kendinize doğru bir şekilde sunucu sahipliği verin ve sunucu tekrardan başlatın. Artı 0 Eksi
KS KS Efeyxa Kilopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 305 Çözümler 2 20 Şubat 2022 #4 FlexinVL dedi: Panelden kendinize doğru bir şekilde sunucu sahipliği verin ve sunucu tekrardan başlatın. Genişletmek için tıkla... Veriyorum ancak olmuyor cumali_032 dedi: Siteden mi açtınız yoksa atölye mi? Genişletmek için tıkla... Kendi bilgisayarım üzerinden. FlexinVL dedi: Panelden kendinize doğru bir şekilde sunucu sahipliği verin ve sunucu tekrardan başlatın. Genişletmek için tıkla... Panel neresi oluyor ben admins_simple. İniden ayarlamaya çalışıyorum ancak olmuyor Son düzenleme: 20 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
FlexinVL dedi: Panelden kendinize doğru bir şekilde sunucu sahipliği verin ve sunucu tekrardan başlatın. Genişletmek için tıkla... Veriyorum ancak olmuyor cumali_032 dedi: Siteden mi açtınız yoksa atölye mi? Genişletmek için tıkla... Kendi bilgisayarım üzerinden. FlexinVL dedi: Panelden kendinize doğru bir şekilde sunucu sahipliği verin ve sunucu tekrardan başlatın. Genişletmek için tıkla... Panel neresi oluyor ben admins_simple. İniden ayarlamaya çalışıyorum ancak olmuyor