CS:GO kırık diş operasyonu kaç TL'ye düşer?

  • Konuyu başlatan Vio
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 11B
Evet ama yıldızları nasıl kazanıyorsun diyelim 1 görev yaptın 1 yıldızmı veriyor yoksa haftalıkmı ilerliyor süreç.

Görevler var hocam hani 7win diyor sonra 15 daha sonra ise 20 win diyor 3 yıldız veriyor her bir görevi bitirdiğinde
Yani bir görevin 3 aşaması var 3 aşamasını da yapınca 3 yıldız aliyorsun her aşamaya bir yıldız umarım yardımcı olabilmişimdir üstadım
 
Kesinlikle almaya değer eğer oyunu aktif olarak oynuyorsanız mae karakteri 25 yıldız ve 15 gün içinde aliniyor hızlı olursaniz 100 TL civarına satabiliyosuniz sonra 20 tlyde çak rahat çıkarıp 100 150 TL arası kar edersiniz artı olarak bir rozet ve istatistik tablosu bir de hilenin olasılığını düşüren bir mod geliyor yani Cyberpunk'un fiyatının yarısına alabilir gibi bir şey oluyorsunuz şahsen ben öyle yapacağım.
 
Evet ama yıldızları nasıl kazanıyorsun diyelim 1 görev yaptın 1 yıldızmı veriyor yoksa haftalıkmı ilerliyor süreç.

Her hafta yenileniyor görevler sırları misal 15 kill al 1 yıldız aynı görevin devamı 30 kill al 2. yıldız 50 kill al 3. yıldızı al gibi.
 
İlk çıktığında aldım 400 TL kar ettim şu anda almaya değmez. Item ve kasanın fiyatları dibi gördü. Kozmik derecede nadir çıkarırım şansıma güveniyorum dersen o ayrı. Fiyatı da düşmez.
Son 3 ayda en büyük kar getiren oynadıklarım arasında DotA 2 diretide. Yine ilk çıkar çıkmaz oynamaya başladım. Nerden baksan 900 TL'ye yakın kazandırdı sandıkları. Şu anda fiyatlar 5 6 TL arasında gidip geliyor ayın 22'sinde bitiyor. Ondan sonra elinde sandık tutanlar kazanacak yüksek fiyatlardan yeniden koyarak. Sandık ilk çıktığında 70 80 TL'lerden gidiyor idi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı