CS:GO Kırmızı Butterfly Bıçak Gerçekte Alınır mı?

Driftçi sultan

Kilopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beyler şu bıçak çok hoşuma gidiyor.
Hastasıyım gerçekte almak istiyorum sizce almaya deger mi?
Öyle çok güzel sallamak istiyorum, yanlışlıkla elimi falan kesmem değil mi?
Bir de kendimi savunmak için yeterli mi yoksa sadece süs gibi mi?

Bence değmez. Zaten böyle şeyler pahalı oluyor.

Kesersin. Herkes elini kesiyor ve sanırım bir tecrüben yok bu konu hakkında. O halde hayli hayli kesersin.

Evde, kendini kime karşı savunacaksın? Dışarıda zaten yasak diye biliyorum. Yasak olmasa bile üstünde bıçak ile bir ortama girmene izin vermezler. Ki birisine karşı kendini savunmak için adama onu saplasan bile sen suçlu sayılırsın.

Süs olarak alınabilir mi bilmiyorum ama benim daha çok oyun karakterleri hoşuma gidiyor. Odana süs için falan koyacaksan oyun karakteri koyabilirsin. Bu küçük bir şey. Nereye koyacaksın ki? Koysan bile orada güzel durmama gibi bir durumu var.

Tabi yine de senin kararın.

Bence değmez. Zaten böyle şeyler pahalı oluyor.

Kesersin. Herkes elini kesiyor ve sanırım bir tecrüben yok bu konu hakkında. O halde hayli hayli kesersin.
Adamlarda dogdugunda bıçak sallamayı bilmiyorlardı heralde sonradan öğrendiler ?

Evde, kendini kime karşı savunacaksın? Dışarıda zaten yasak diye biliyorum. Yasak olmasa bile üstünde bıçak ile bir ortama girmene izin vermezler. Ki birisine karşı kendini savunmak için adama onu saplasan bile sen suçlu sayılırsın.
Abi adam sana saldırdığında suç işlemeyim köşede sesizce ölüyüm mü diyeceksin ?

Süs olarak alınabilir mi bilmiyorum ama benim daha çok oyun karakterleri hoşuma gidiyor. Odana süs için falan koyacaksan oyun karakteri koyabilirsin. Bu küçük bir şey. Nereye koyacaksın ki? Koysan bile orada güzel durmama gibi bir durumu var.
Tabi yine de senin kararın.

Dedigin gibi küçük bir şey ve sanırım katlanıyor yani yanında taşıyabilirsin.
Ortamlara fazla girdigimde yok zaten girecksemde götürmem o zaman.

@Driftçi sultan En baştakileri ve Madde 15'i okuyabilirsin. Madde 15 ise 9/17 olan kısımda yazıyor. Buna göre yasak olması gerekli. Hapis cezası ve para cezası var. Zaten mantıken biber gazı bile yasakken kesici bir alet niye yasak olmasın ki? :)

Bu arada güvenliğimizin o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Yolda yürürken bıçak taşımanın pek bir anlamı yok. Yaşadığın yer sıkıntılı ise oyuncak bıçak taşıyabilirsin. Sana saldıracak kişiyi korkutur.

Fakat süs olarak satın alınabilir.

http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.3.6136.pdf

Bence alınabilir
Sallamayı öğrenene kadar köreltirsin, iyice öğrendikten sonra tekrar bilersin. Ama yine de dikkatli ol çok riskli çünkü. Ben olsam hep körelmiş bir şekilde kullanırdım
Bir bıçak seni ne kadar koruyorsa bu da o kadar korur.

@Driftçi sultan En baştakileri ve Madde 15'i okuyabilirsin. Madde 15 ise 9/17 olan kısımda yazıyor. Buna göre yasak olması gerekli. Hapis cezası ve para cezası var. Zaten mantıken biber gazı bile yasakken kesici bir alet niye yasak olmasın ki? :)

Bu arada güvenliğimizin o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Yolda yürürken bıçak taşımanın pek bir anlamı yok. Yaşadığın yer sıkıntılı ise oyuncak bıçak taşıyabilirsin. Sana saldıracak kişiyi korkutur.

Yok güvendeyim sanırım :D
Ama sana saldırsalar mesela yasak ben köşede sesizce ölüyüm hapiste yatmaktan iyidir demeyecez heralde...
Süs olan kesmeyen ama öyle videodaki gibi sallananı var mıdır ki ?
Bir tane vardı ama oyuncak gibiydi rengi aynı deyildi...
Bence alınabilir

Sallamayı öğrenene kadar köreltirsin, iyice öğrendikten sonra tekrar bilersin. Ama yine de dikkatli ol çok riskli çünkü. Ben olsam hep körelmiş bir şekilde kullanırdım

Bir bıçak seni ne kadar koruyorsa bu da o kadar korur.
Nerden alabilirim aynısını bilen var mı ?
Yada butterfly tarzı daha şekil olanı biliyorsanız oda olabilir.

Gerçeğini alıp köreltmek daha iyi olmaz mı ?

Ne saçma yav satılması yasaksa o kadar bıçakcı var niye kapanmıyor ?
Yok güvendeyim sanırım :D
Ama sana saldırsalar mesela yasak ben köşede sesizce ölüyüm hapiste yatmaktan iyidir demeyecez heralde...
Süs olan kesmeyen ama öyle videodaki gibi sallananı var mıdır ki ?
Bir tane vardı ama oyuncak gibiydi rengi aynı deyildi...

Nerden alabilirim aynısını bilen var mı ?
Yada butterfly tarzı daha şekil olanı biliyorsanız oda olabilir.

Gerçeğini alıp köreltmek daha iyi olmaz mı ?

Ne saçma yav satılması yasaksa o kadar bıçakcı var niye kapanmıyor ?

Beyler buldum galiba bıçak savunmak için kullanılamaz sallasan hapse sallamasan sen ölecen...
Kesmeyen süs bıçağı alırım çok sevdigim için tehlikede hissedersem de biber gazı alırım ama oda kız itemi gibi geliyor yav...
Bu fikir nasıl beyler napıyım ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı