CS:GO kırmızı güven faktörü nasıl düzelir?

Bugün toplam 10 saatten fazla oynadımda değişme yok :/

Madalyasız adamlarla girme.
Haftalık sürekli TP bonusu veriyor onları rekabetçi maçlarında kullan.
Steamında aldığın paralı oyunlar olsun.
Steam yorum kas.
Profilin 10 level olsun en az.
Zamanla düzelir ama benim hiç kırmızı olmadı nasıl yaptın kırmızı?
 
Öncelikle çok oynamak gerekiyor diyenler bir şey bilmiyor. Güven faktörün eğer oyunu çok oynuyorsan ve az bir şey de ortalamanın ustu oynuyorsan düşer. Düşmesi kaçınılmazdir. CS yillardir su saçma sistemi değiştirmedi. Olay şu: Oyunu çok oynuyorsun, iyi oynuyorsun ve karsida birileri seni rapor ediyor. Çok oynadığın için dolayısı ile çok rapor yiyorsun ve güven faktörün düşüyor. Tecrübe ile sabittir, deli gibi CS oynadigim zamanlar bende kirmizi faktör ile takılıyordum. Düzeltmenin yolu da ne evntanterden geçiyor ne Steam hesabından. Buda tecrübe ile sabittir övgü satın al. Kendine 100 övgü attır anında güven faktörün düzelecek. Yoksa böyle kısır döngü de devam edersin, CS'yi bırakma sebeplerimden birisi buydu zamanında. Güven faktoru sistemi kadar saçma bir sistem olamaz.
 
Öncelikle çok oynamak gerekiyor diyenler bir şey bilmiyor. Güven faktörün eğer oyunu çok oynuyorsan ve az bir şey de ortalamanın ustu oynuyorsan düşer. Düşmesi kaçınılmazdir. CS yillardir su saçma sistemi değiştirmedi. Olay şu: Oyunu çok oynuyorsun, iyi oynuyorsun ve karsida birileri seni rapor ediyor. Çok oynadığın için dolayısı ile çok rapor yiyorsun ve güven faktörün düşüyor. Tecrübe ile sabittir, deli gibi CS oynadigim zamanlar bende kirmizi faktör ile takılıyordum. Düzeltmenin yolu da ne evntanterden geçiyor ne Steam hesabından. Bu da tecrübe ile sabittir övgü satın al. Kendine 100 övgü attır anında güven faktörün düzelecek. Yoksa böyle kısır döngü de devam edersin, CS'yi bırakma sebeplerimden birisi buydu zamanında. Güven faktoru sistemi kadar saçma bir sistem olamaz.

Güven faktörüm düzelmiş gibiydi fakat bir maçta karşı takım bana hile dedi ve beni reportladı sonra güven faktörüm çok düştü.
 
Sadece birazcık normal bir şekilde hiç kimseye karışmadan, rütbenin düşmesi pahasına sakince oynayın. Genelde kırmızı güven faktörünü gerçekten hak edenlere veriyor.
 
Güven faktörünün sorun çözümü ya hesabına 1 ay rekabetci maçı oynamıcaksın rankın gidicek bu arada faceit oynaya bilirsin. Yada oynaya oynaya düzelicek.
 
@DarkSays Normal olay anlattığım gibi en hızlı çaresi övgü satın almak.
katılmıyorum yok öyle bişey övgü satın almak boş sadece gösteriş övgü atanlar random yeni açılmış prime hesabı olmayan hesaplardan övgü atıyolar oda hiç bir işe yaramıyor.

Güven faktörünün sorun çözümü ya hesabına 1 ay rekabetci maçı oynamıcaksın rankın gidicek bu arada faceit oynaya bilirsin. Yada oynaya oynaya düzelicek.
ben çözemedim bu işi oyuna uzun süre girmeyincede düşüyor eski bir hesabım vardı onla kıyasladım
 

Geri
Yukarı