1.7 mi ? birde raw ve fare ivmesi acık mı kapalı mı400DPI .7 sens oynadığım zaman daha iyi oynuyordum ama şuan 1.2 kullanıyorum.
0.7 ve açık. Uzun süre 0.65 ve 400 DPI oynadım. Windows'taki fare ayarı ortada.1.7 mi ? Bir de raw ve fare ivmesi acık mı kapalı mı?
CS:GO sensimi bulamıyorum. Aim botz günlerce denedim ama uygun Sens'imi bulamadım. RAW ve fare ivmesi açık bende 400 DPI oynuyorum eğer 400 DPI oynayan varsa kac sens oynuyorlar?
Nadiren oynuyorum artık. Alışkanlıktan dolayı da en fazla 1.0 civarına çıkabildim.Kolay bir şekilde en az 180 derece arkana döneceğin bir hassasiyet şeklinde ayarlamayı deneyebilirsin.
CS:GO sensimi bulamıyorum. Aim botz günlerce denedim ama uygun Sens'imi bulamadım. RAW ve fare ivmesi açık bende 400 DPI oynuyorum eğer 400 DPI oynayan varsa kac sens oynuyorlar?
400 DPI oynamayın. 1600 oynayın Input Lag açısından. Ona göre ayarlayın.CS:GO sensimi bulamıyorum. Aim botz günlerce denedim ama uygun Sens'imi bulamadım. RAW ve fare ivmesi açık bende 400 DPI oynuyorum eğer 400 DPI oynayan varsa kac sens oynuyorlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.