CS:GO sensimi bulamıyorum. Aim botz günlerce denedim ama uygun Sens'imi bulamadım. RAW ve fare ivmesi açık bende 400 DPI oynuyorum eğer 400 DPI oynayan varsa kac sens oynuyorlar?
AIM maplerine girerek bir botun kafasına Crosshairi koy ve bir sola bir sağa uzun sürelerle giderek crossu botun kafasında tutmaya çalış, üzerinden kayıyorsa sensin hızlı, bota yetişemiyorsan sensin yavaş demektir.
Deneyip alışarak uygun hassasiyeti bulacaksınız. Benim 1000DPI ve 1.2 hassasiyet. Bunu kullanırsanız eğer bir süre sonra alışırsınız. 2 yaparsanız da alışırsınız. Kısacası size bağlı bu.
CS:GO sensimi bulamıyorum. Aim botz günlerce denedim ama uygun Sens'imi bulamadım. RAW ve fare ivmesi açık bende 400 DPI oynuyorum eğer 400 DPI oynayan varsa kac sens oynuyorlar?
Kolay bir şekilde en az 180 derece arkana döneceğin bir hassasiyet şeklinde ayarlamayı deneyebilirsin. Benim ayarlarımı soracak olursan ise 800 DPI 0.6 hassasiyet ile oynuyorum.
Öncelikle fare ivmesini kapatın. Bu hızlı dönüşlerde aiminizi kesinlikle bozar. Tam arkanıza dönecek şekilde ayarlamanız en iyisi olacaktır. Bileğinizi savurun ve ona göre düşürüp yükseltin tam arkanıza dönecek şekilde.