Daha iyi veya daha kötü anlamında demedim. Kitle olarak kendi düşüncemi söyledim.
1 haftadır arkadaşımla günde 1-2 el oynuyoruz. Her maç aramamızda minimum 5dk ortalama 8dk arıyor. Valorant'ta maksimum 2dk görüyordum.
Bunun dışında çok fazla Rus arkadaş, troll ve AFK'lara denk geliyoruz. Türk birisi geliyor Rus taklidi yaparak türklere küfür ediyor. Başka bir oyunda ise 2 kişi oyunu yarıda bırakıp çıktı. Yani 1 haftadır oynuyorum aşırı baydılar. Sözde Online rekoru kırıyor ama adam bulana kadar imanımız gevriyor. Türk oyuncu desen 4-5 elde 1 denk geliyor.
mm_dedicated_search_maxping 120
komutu ile azaltabilirsiniz. Ayrıcana neden bilmiyorum, uzun maç ararken daha kısa sürede maç buluyorum. Bunun dışında seçtiğiniz harita sayısı da bekleme süresini arttırıyor.Düşük ranklarda maalesef CS'nın kötü topluluğu ile karşılaşmanız daha fazla oluyor. Size tavsiyem Unlost ve benzeri kişilerin Discord sunucularına girip 5 Türk olarak oyuna girmeniz. Maç arama süresini demm_dedicated_search_maxping 120
komutu ile azaltabilirsiniz. Ayrıcana neden bilmiyorum, uzun maç ararken daha kısa sürede maç buluyorum. Bunun dışında seçtiğiniz harita sayısı da bekleme süresini arttırıyor.
Sanmıyorum bende çoğunlukla 75-80 ping arasında oyun buluyor daha önce 90 ping'in üstünde bir maça denk gelmedim.Teşekkürler. Bu ayardan sonra ping sorunu olur mu?
Konuyu bana getireceksiniz illa sanırımBende kitle olarak yorum yapayım. Siz elitistler kendini olgun sananlar oyun aşağılamayı seviyorsunuz. Yok LoL kitlesi şöyle yok Valorant kitlesi şöyle. Herhangi bir multi oyuna girdiğinde bu kitle ile karşılaşacaksın. Karşılaşmak zorundasın çünkü o kitlenin içinde yaşıyorsun. Oyunları eşek kadar adamlar oynamıyor. 20 yaş ve altı genelde.
Ki kitleseler olarak toplum eleştirinde haklısın. Eğitim ve saygı dediğimiz şey toplumsal bir konudur. Bu yüzden çoğu insan başka Sv'lerde oyun oynuyor. Ama siz her oyunu veled oyunu ilan etmeye hazır şekilde yaşıyorsunuz. Wolfteam çıktı veled oyunu, LoL veled oyunu Zula veled oyunu Valorant veled oyunu. Oyunların hitap ettiği kitle bu.
Ben CS ile 4 yaşında tanıştım. Bu CS'yi velet oyunu yapar mı? Şu an 23 yaşındayım hala oynuyorum. Çok merak ediyorum başka ülkelerde de böyle bir ayrım var mıdır?..
Konuyu bana getireceksiniz illa sanırımben size sabah sabah bu tür benzetmeler yapmayacağım çünkü belli ki karşılıklı ataşacağız Valorant kitlesi daha kötü dedim diye CS ve Valorant'ı gömmüş olmuyorum biz oyunun kötü olduğundan değil kitlesinin kötü olduğundan bahsediyoruz ki aynısını sende yapıyorsun. Tüm bunlara bakarak bana dediğin şeyler senin için de geçerli aynılarını yapıyoruz. Veled oyunu falan dememiştim O zaman bakarsanız bir zamanlar da CS veled doluydu Valorant çıkmadan önce CS veled doluydu ama bu CS ve Valorant'ı veled oyunu yapmaz o oyunu oynayan yetişkin kişiler de var. Siz CS'yi 4 yaşında keşfettiyseniz bana ne? Eğer benim veya başkasının fikirlerine açık değilseniz konu açmayın. Tekrardan söylüyorum oyunlar hakkında yok şu veled oyunudur yok bu veled oyunudur şu oyun çok daha iyidir gibi bir şey söylemedim biraz güldüm mesajınıza öyle bir şey dememiştim çünkü hangi oyun daha iyi diye bu tür bir açıklama yapmadım kitleyi eleştirdim. Konunun ismine bakın Allah aşkına. " CS:GO kitlesi sizce nasıl?" Oyunların kitlesine karışınca oyun kötülemiş oluyorsam yaptığım sizin yaptığınızın aynısı böyle diyerek kendine de bunları söylemiş oluyorsun.
Tamamdır.Kanka aslinda atacağim başlik bu değildi ama aklima başka bir şey gelmedi sürekli Ruslar geliyor ve maç bulamiyordum.
1 haftadır arkadaşımla günde 1-2 el oynuyoruz. Her maç aramamızda minimum 5dk ortalama 8dk arıyor. Valorant'ta maksimum 2dk görüyordum.
Bunun dışında çok fazla Rus arkadaş, troll ve AFK'lara denk geliyoruz. Türk birisi geliyor Rus taklidi yaparak türklere küfür ediyor. Başka bir oyunda ise 2 kişi oyunu yarıda bırakıp çıktı. Yani 1 haftadır oynuyorum aşırı baydılar. Sözde Online rekoru kırıyor ama adam bulana kadar imanımız gevriyor. Türk oyuncu desen 4-5 elde 1 denk geliyor.