CS:GO'da klan açacağım. Şartlara uyan arkadaşlar gelebilir. Klan ismine beraber karar veririz. Ben profil fotoğrafı hazırladım. Profil fotoğrafında adınız yazacak ve altında AWP ya da M4A1 logosu olacak. Hangisini daha iyi oynuyorsanız o olacak yani. Zaten test edeceğiz. Ve bir rekabetçi maçında en fazla 2 AWP bulunacak. Klan Ramazan bayramı bitince açılacak. o zamana kadar Technopat Sosyal dışında online olamayacağım. Katılmak isteyenler aşağıya Skype adını yazsın ve Steam adını yazsın ben girebildiğim zaman konuşurum sizinle ve bayramdan sonrada beraber gireriz test yaparız herkesin oynayışını, kullanabildiği silahları sonra da klanı kurarız. Klana alım şartları şunlardır :
Rekabetçi maçlarına girerken size verilecek resimi profil fotoğrafı yapmak
Rekabetçi oynarken açık ara farkla kazanmıyorsak gereksiz konuşmamak ve aynı kelimeyi, cümleyi tekrarlamamak. Örnek: "Tünelde, tünelden geliyor. Tünelde. " Ya da " Ya 5 canı kaldı nasıl ölmez tam öldürecektim. " gibi... Çünkü o anda sesleri duyamayıp ölme ihtimalimiz ve ya dikkatimizin dağılma ihtimali var.
Küfür ve hakaret etmemek.
14 yaşından büyük 18 yaşından ise küçük olmak.
Kötü oynamamak. Zaten klana alınmadan önce oynayış testi yapılacak. En az orta seviyeli olun yeter.
Mikrofonun cızırtı yapmaması ve ses kasabilecek bir kulaklığın olması.
Size göndereceğim eğitim videolarını izlemek ve oyun esnasında uygulamak.
Nova Master'dan düşük Silver 4'ten yüksek olmak. ( Zaten oynanışa bakılcak. Rütbenin çok bir önemi yok. )
Biraz da kendim hakkımda bilgi vereyim. Ben 16 yaşındayım. Rütbem Silver 4 ama buna takılmayın çünkü bazı elimde olmayan olaylardan kaynaklanan ( Maçtan çıkmak, oyunun donması ve çok kez troll takıma gelmek vs . ) gibi sebeplerden dolayı rütbem düştü Artık mouse, bilgisayarı filan düzelttim ve oyundan da çıkmam gerekmeyecek. O yüzden kısa sürede rütbe atlayacağımı düşünüyorum. Zaten normal bir oyunda genelde takımımın 1. si ya da 2. si oluyorum.
Cevap veremedim hiçbirinize kusura bakmayın banlıydım. Bu kadar uzun yazı yazarsam olacağı bu . Öncelikle Facebook grubumuzda alımları gerçekleştirmeye başladık ve max. rütbeyi Master Guardian Elite çıkardık. Katılmak için ve ayrıntıları görmek için grubumuzu ziyaret edebilirsiniz. İşte linki: Facebook'a Giriş Yap | Facebook
Max. rütbeyi Master Guardian Elite'e çıkardık yani gelebilirsin . Gruba katılmak ve ayrıntıları öğrenmek için Facebook sayfamıza üye olun lütfen . İşte linki: Facebook'a Giriş Yap | Facebook
Steam kullanıcı adım "*Effective View". Ara vermiştik arkadaşla, yeni başladık. Rütbemiz yok daha. 7 maç yaptık, 5 maç kazanıp 1 maç yenildik. 1 maç da berabere bitti. İkimizde ortalama katkı veririz her maç. Yaş, ekipmanlar vs. tutuyor. İsterseniz ulaşırsınız bana. Muhabbetimiz de iyidir. Cuma eve geçeceğim, eğer sorun yoksa eklersiniz Steam'den. Nuke ve Mirage bizim aşina olduğumuz turlar.
Facebook sayfamızda yazmıştık. Skype kullanacağız. Lütfen gruba üye olun çünkü ne zaman maç yapacağımızı , hangi videoları izlememiz gerektiği gibi bilgileri orada paylaşıcağız.
Steam kullanıcı adım "*Effective View". Ara vermiştik arkadaşla, yeni başladık. Rütbemiz yok daha. 7 maç yaptık, 5 maç kazanıp 1 maç yenildik. 1 maç da berabere bitti. İkimizde ortalama katkı veririz her maç. Yaş, ekipmanlar vs. tutuyor. İsterseniz ulaşırsınız bana. Muhabbetimiz de iyidir. Cuma eve geçeceğim, eğer sorun yoksa eklersiniz Steam'den. Nuke ve Mirage bizim aşina olduğumuz turlar.
Ramazan bayramı bitince aktif olacağız. Yani o zamana kadar 10 maça ulaşırsanız rütbe alacaksınız. Eğer az maç kaybedip oynadığınız maçlarda hep EDO alırsanız rütbeniz gayet yeterli olacaktır . Grubumuza istek atın ben sizi alacağım. Zaten oynanış testi yapılacak.