Mustafa-GL
Hectopat
Daha fazla
CS:GO'da klan açacağım. Şartlara uyan arkadaşlar gelebilir. Klan ismine beraber karar veririz. Ben profil fotoğrafı hazırladım. Profil fotoğrafında adınız yazacak ve altında AWP ya da M4A1 logosu olacak. Hangisini daha iyi oynuyorsanız o olacak yani. Zaten test edeceğiz. Ve bir rekabetçi maçında en fazla 2 AWP bulunacak. Klan Ramazan bayramı bitince açılacak. o zamana kadar Technopat Sosyal dışında online olamayacağım. Katılmak isteyenler aşağıya Skype adını yazsın ve Steam adını yazsın ben girebildiğim zaman konuşurum sizinle ve bayramdan sonrada beraber gireriz test yaparız herkesin oynayışını, kullanabildiği silahları sonra da klanı kurarız. Klana alım şartları şunlardır :
- Rekabetçi maçlarına girerken size verilecek resimi profil fotoğrafı yapmak
- Rekabetçi oynarken açık ara farkla kazanmıyorsak gereksiz konuşmamak ve aynı kelimeyi, cümleyi tekrarlamamak. Örnek: "Tünelde, tünelden geliyor. Tünelde. " Ya da " Ya 5 canı kaldı nasıl ölmez tam öldürecektim. " gibi...
Çünkü o anda sesleri duyamayıp ölme ihtimalimiz ve ya dikkatimizin dağılma ihtimali var.
- Küfür ve hakaret etmemek.
- 14 yaşından büyük 18 yaşından ise küçük olmak.
- Kötü oynamamak. Zaten klana alınmadan önce oynayış testi yapılacak. En az orta seviyeli olun yeter.
- Mikrofonun cızırtı yapmaması ve ses kasabilecek bir kulaklığın olması.
- Size göndereceğim eğitim videolarını izlemek ve oyun esnasında uygulamak.
- Skype hesabı bulunması.
- Dust 2 , İnferno , Mirage , Cache , Nuke haritalarını bilmesi.
- Nova Master'dan düşük Silver 4'ten yüksek olmak. ( Zaten oynanışa bakılcak. Rütbenin çok bir önemi yok. )
Son düzenleyen: Moderatör: