CS:GO koleksiyon kartları nasıl alınır?

Akbal

Decapat
Daha fazla  
Hocam bunların fiyatlarını istediğimiz gibi verebiliyor muyuz yoksa bunun kuralı mı var?

1733927468489.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartları alacağım
Pazar'dan satış fiyatına alabilirsin altına verdiğin zaman sipariş listesine giriyorsun ve çok uzun süre beklemen lazım ve muhtemelen hiç bir zaman 00.1 düşmez çünkü 00.1 demek adamlar için 0.01- demek en ucuz 00.3 satılır buda 00.1 demektir ve bunuda alamazsın o yüzden en mantıklısı ortalam satış fiyatlarından almak yani sayfayı yenile satın al bas direkt kartın değeri ne kadarsa stok yok dersede 1 kuruş artırıp öyle alabilirsin.

Pazar'dan satış fiyatına alabilirsin altına verdiğin zaman sipariş listesine giriyorsun ve çok uzun süre beklemen lazım ve muhtemelen hiç bir zaman 00.1 düşmez çünkü 00.1 demek adamlar için 0.01- demek en ucuz 00.3 satılır buda 00.1 demektir ve bunuda alamazsın o yüzden en mantıklısı ortalam satış fiyatlarından almak yani sayfayı yenile satın al bas direkt kartın değeri ne kadarsa stok yok dersede 1 kuruş artırıp öyle alabilirsin.
Ben de aynı şeyi dedim?

Pazar'dan satış fiyatına alabilirsin altına verdiğin zaman sipariş listesine giriyorsun ve çok uzun süre beklemen lazım ve muhtemelen hiçbir zaman 00.1 düşmez çünkü 00.1 demek adamlar için 0.01- demek en ucuz 00.3 satılır bu da 00.1 demektir ve bunu da alamazsın o yüzden en mantıklısı ortalam satış fiyatlarından almak yani sayfayı yenile satın al bas direkt kartın değeri ne kadarsa stok yok derse de 1 kuruş artırıp öyle alabilirsin.

Hocam ben hemen hesabıma ekleniyor sanıyordum.Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı