CS:GO Konsol Hatası - Error getting avatar image

conterct

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar CS:GO'yu açtığımda resimlerde gördüğünüz gibi olan hatalar çıkıyor. İkinci bir problem ise diğer attığım resimde Topluluk Sunucularına bağlanamıyorum download olmuyor. Yardımlarınız bekliyorum.

3.png
Adsız.png
Adsız2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk resimdekine aldırış etme o hiçbirşey değil. Diğeri için oyun içi download komutu vardı sanırım sende o kapalı. (0 kapalı , 1 açık demektir) ingame_download tarzı birşeydi o komutu araştır. Onu bulursan sorunun %95 düzelicektir.

Oyunun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Bir de alttaki resimde mesela bir sunucuya bağlanamadım diyor oyun. O sunucu var mı? Adresi tarayıcıya gir bakalım nasıl bir hata alıyorsun ? Hosts dosyanda engellenen Valve sunucuları vs olmadığından emin ol. DNS kullanıyorsan kaldır. Yani oyunun erişmeye çalıştığı sunuculara erişebildiğinden emin ol. Güvenlik duvarını kapa mesela açıksa.

Recep abi bir ara geçti sıkıntısız giriyordum yeniden başladı. Bu sefer ayrı bir sorun olarak arkadaşımın serverine girmiyor serveri bulmuyor ıp adresinden girmeyi deniyorum yok hata veriyor. Dediklerinizi yaptım. Ayrıca oyunu silip yükledikten sonra düzelmişti tekrar sil yükle yapamam akk yüzünden.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı