CS:GO Lag Sorunu

• Konuyu başlatan cglr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 8.423
FPS'in LAG ile bir alakası yoktur.
Eminim yoktur. Arkadasin lag'i Monitorunden dolayi da olabilir. Ben 300-400 FPS alirken kasma yasiyordum sonra 145 e sabitledim kasmalar gitti. Sonra Monitor driverimi yeniden indirdim ve sorunum duzelmisti suan cok rahat kullaniyorum. Lutfen tam bilginiz olmadan cevaplamayin sorulari yada baskalarini elestirmeyiniz. Tesekkurler.

B
Eminim yoktur. Arkadasin lag'i Monitorunden dolayi da olabilir. Ben 300-400 FPS alirken kasma yasiyordum sonra 145 e sabitledim kasmalar gitti. Sonra Monitor driverimi yeniden indirdim ve sorunum duzelmisti suan cok rahat kullaniyorum. Lutfen tam bilginiz olmadan cevaplamayin sorulari yada baskalarini elestirmeyiniz. Tesekkurler.
Bnde kasma yokki ben zaten 165 sabit aliyorum bomba patladiginda flash patladiginda bana biri sıktığında fln anlik 165 den 140 dusuyor cikiyor bunu diyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı