CS:GO lobi bulmada konumumu farklı ülkeler gösteriyor

İşletim sistemi
Windows 10

neogan

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, öncelikle bugün CS:GO oynamak istedim ve girdim ancak hangi maça girsem ping çıkıyordu, ben de rekabetçi atayım, ısındığım için dediğimde şok yaşadım. Konumum Almanya gözüküyor ve farklı ülkeler ortaya çıkıyor, ne yapacağım?

Dosya Ekleri

• 20201201105556_1.jpg
    20201201105556_1.jpg
    127,5 KB · Görüntüleme: 287
Son düzenleyen: Moderatör:
VPN ile mi bağlandın? Polonya'ya bağlanmışsın gibi gözüküyor. Oyun dosyalarını doğrula veya oyunu aç-kapat yap. Son olarak ise modeme reset at.

Merhabalar, öncelikle bugün CS:GO oynamak istedim ve girdim ancak hangi maça girsem ping çıkıyordu, ben de rekabetçi atayım, ısındığım için dediğimde şok yaşadım. Konumum Almanya gözüküyor ve farklı ülkeler ortaya çıkıyor, ne yapacağım?

Unprimede çok Türk olmadığı için yurt dışı oyuncuları da gözükyor çünkü bütün unprime türkler HVH atıyor.

Unprimede çok Türk olmadığı için yurt dışı oyuncuları da gözükyor çünkü bütün unprime türkler HVH atıyor.

Merhabalar, yanımda Almanya bayrağı çıkıyor Almanya maçlarına girdiğimde ping yok VPN'de yok.
Yanımdaki Almanya bayrağını nasıl kaldırabilirim?
VPN ile mi bağlandın? Polonya'ya bağlanmışsın gibi gözüküyor. Oyun dosyalarını doğrula veya oyunu aç-kapat yap. Son olarak ise modeme reset at.

VPN programı bilgisayarımda vardı ancak kaldırdım, yanımda Almanya bayrağı var sadece o kalkmıyor.
Yanımda Almanya bayrağı olduğu için maçlar yabancılardan geliyor.
Taktik buldum, modemi her reslediğimde aşağı iniyor şimdi ilk olarak Polonya'da başladım.
1.Polonya.
2.resleme sırbistan.
3.resleme Yunanistan.
Allah'ın izniyle biraz daha res atarsam Türkiye'yi bulacağım ama hala Almanya gösteriyor.
Düzeltme: Modeme tekmeyi çaktım düzeldi pingim yükselio arada ama olsn.
Konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı