CS GO lobi bulmuyor

İşletim sistemi
Windows 8.1

Bansoryong

Hectopat
Daha fazla  
Beyler CS GO'da rekabetçi ara deyince hiç istek gelmiyor ve sağ tarafta oyuncu ara kısmında benle aynı rankta olan kimse yok. Var mı çözümünü bilen?

İstek gelmemesini oyundan çıkıp tekrar girerek veya 5 dk. falan topluluk sunucularında oynayarak çözebilirsin. Yani bana da oluyor bu durum, böyle yaparak hallediyorum. Ama aynı rank olayını bilemiyorum.

Valve sunucuları salaklaştı iyice. Son aylarda çökme raporları da artmaya başladı. Ben de güzide usta muhafız olmama rağmen arama kısmında birinci sınıf veya dünyaca seçkin gösteriyor. Maça gireyim diyorum, her seferinde birkaç kez eşleştirme çöküyor. (Maç onaylanıyor deyip kayboluyor) Neticesinde maça girmek 8-10 dakika sürebiliyor.

Ayrıca yeni seçkin hesap sistemi de hilelere çare olamadığından dolayı insanları özel sunuculara olan yönelimi artmaya başladı. Bu oyun onuncu senesinden sonra ölür bence.

Runaway de hayat nasıl güzel mi? 😂
Artık pek girmiyorum o server a. Eskiden ben adminken ortam daha iyiydi şimdi iyice saçma sapan kişileri admin yapıp serverdan soğuttular. Bir kaç kız vardı boundless la dc den konuştukları gün VIP verildi :D ertesi gün adminler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı