CS:GO lobi davetlerine gitmek riskli mi?

Legolas_34

Yoctopat
CS:GO'da rekabetçi oynuyorum ve hiç arkadaşım yok öyle rastgele dalıyorum maçlara. Hiç arkadaşım olmamasına rağmen durumumu da çevrimdışı gösteriyorum hep. Çevrimdışı gözükmeme rağmen dün lobi daveti geldi ve maça çağırdılar beni. Bunlar beni çevrimdışıyken nereden gördüler diye düşünürken sanırım son oynadığım maçlardan kişiler olabilir diye düşündüm. Orada biliyorsunuz son oynadığınız kişiler diye liste var.

Davete gidecektim ama önce size sormak istedim bu yüzden gitmedim. 1.si beni maça lobiye nasıl çağırdılar çevrimdışı görünmeme rağmen? 2. si asıl sormak istediğim o lobiye gittiğimde eğer takımımda 1 hileci olursa ve kısa sürede de VAC ban yerse, lobiye girdiğim için maçları kazanırsak aldığım ranklar geçersiz mi olacak?
Ben bu yüzden CS:GO'da kimseyle arkadaş olmuyorum. Adamın biri yazmış mesela forumda, bir arkadaşım maçlarda hile kullanmış ve benim haberim yok diyor sonra kol gibi rank düşmüş ta gümüşlere kadar.

Yani arkadaş olarak kimseyi eklemeyeceğim kesin de acaba lobi davetlere gidersem bir sıkıntı olur mu? Lobide takımda bir hileci olursa beni olumsuz etkiler mi bu durum?

Son düzenleme:
CS:GO'da rekabetçi oynuyorum ve hiç arkadaşım yok öyle rastgele dalıyorum maçlara. Hiç arkadaşım olmamasına rağmen durumumu da çevrimdışı gösteriyorum hep. Çevrimdışı gözükmeme rağmen dün lobi daveti geldi ve maça çağırdılar beni. Bunlar beni çevrimdışıyken nereden gördüler diye düşünürken sanırım son oynadığım maçlardan kişiler olabilir diye düşündüm. Orada biliyorsunuz son oynadığınız kişiler diye liste var.

Davete gidecektim ama önce size sormak istedim bu yüzden gitmedim. 1.si beni maça lobiye nasıl çağırdılar çevrimdışı görünmeme rağmen? 2. si asıl sormak istediğim o lobiye gittiğimde eğer takımımda 1 hileci olursa ve kısa sürede de VAC ban yerse, lobiye girdiğim için maçları kazanırsak aldığım ranklar geçersiz mi olacak?
Ben bu yüzden CS:GO'da kimseyle arkadaş olmuyorum, adamın biri yazmış mesela forumda bir arkadaşım maçlarda hile kullanmış ve benim haberim yok diyor sonra kol gibi rank düşmüş ta gümüşlere kadar.

Yani arkadaş olarak kimseyi eklemeyeceğim kesin de acaba lobi davetlere gidersem bir sıkıntı olur mu? Lobide takımda bir hileci olursa beni olumsuz etkiler mi bu durum?

Çok paranoyaksın, bir şey olmaz. Yanınızdaki hile çıkarsa ilerleme alınmaz maçtan sadece.

Lobiye çağırması, Steam çevrim içi ya da çevrim dışı görünmenle alakası yok. Oyun içi oyuncu arama olayı ayrı. Ayrıca lobideki arkadaşın hile kullanırsa güven faktörün düşebilir ama ban falan yemezsin. Kazandığın oyun da geçmişinden silinir.

Hocam eğer siz hileci bireyle oynarsanız ve o kişi ban yerse o kişiyle oynadığınız tüm ranked maçlar silinir ve dereceniz düşer. Fakat hile olduğunu anlarsınız diye düşünüyorum.

Teşekkürler. O zaman gideyim bir daha lobiden çağırırlarsa. Adamlar herhalde oynayışımı beğenmiş olmalı ki çağırmışlar, aslında kabul edecektim ama güvenemedim.

Sadece o kişiyle oynadığım maçlar etkilenecekse sorun yok. Gidip de komple rankım düşerse emeklerime yazık olur :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı