CS:GO lobide AFK kalınırsa bir şey olur mu?

taha.ltn

Femtopat
Daha fazla  
Saat takıntısı olan bir insanım. Her ne kadar oyunu oynayarak saat kasmak doğru olsa da takıntım olduğu için soruyorum. Okula giderken, yatarken, her zaman değil, haftada 3-4 kez bilgisayarda CS:GO lobide açık kalırsa bilgisayar açısından sıkıntı yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Saat takıntısı olan bir insanım. Her ne kadar oyunu oynayarak saat kasmak doğru olsa da takıntım olduğu için soruyorum. Okula giderken, yatarken, her zaman değil, haftada 3-4 kez bilgisayarda CS:GO lobide açık kalırsa bilgisayar açısından sıkıntı yaşar mıyım?

Hocam... Şey artık CS:GO yok.

CS:GO'da öyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum fakat CS2 de yapabilirsin çıtırından sistemini yorar sadece başka bir şey olmaz.

Hocam bilgisayarınıza bir şey olmazda elektrik faturası biraz artabilir :)

Ayarları en düşüğe al 600x800 gibi ve masaüstüne dön öyle bırak sistemini sanki Google açıkmış gibi yorar sadece.

Oyun oynama saatinizin başarımlarınızla (şu anlık kaldırıldı) ve yeteneğinizle doğru orantılı olması lazım. Kimse sadece saatinize bakıp: “Vay be ne iyi oyuncuymuş!” demeyecek. Oynama saatinizin fazla olmasının ne oyunda eşleşme olarak ne de itibar olarak pek bir değeri yok. Ayrıca bilgisayarı gereksiz yere yorması ve elektrik faturasına yük bindirecek olması da cabası.

Oyun oynama saatinizin başarımlarınızla (şu anlık kaldırıldı) ve yeteneğinizle doğru orantılı olması lazım. Kimse sadece saatinize bakıp: “Vay be ne iyi oyuncuymuş!” demeyecek. Oynama saatinizin fazla olmasının ne oyunda eşleşme olarak ne de itibar olarak pek bir değeri yok. Ayrıca bilgisayarı gereksiz yere yorması ve elektrik faturasına yük bindirecek olması da cabası.

Ben anlam veremiyorum neden saat kasıyorlar diye. CS:GO'da adamın 5000 saati var ama adam vuramıyordu. 🤣

Bir hikmeti vardır diyordum, yokmuş. Sağ ol bilgilendirdiğin için. 🤣

İdle Master gibi uygulamalar yardımıyla da saat kasabilirsin. İlla oyunu arkada açmana gerek yok.
İdle Master'da CS kaldırıldı mı bilmiyorum ama duruyorsa ondan yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı