rimurunava
Hectopat
Daha fazla
İyi sosyaller, hızlıca konuya girecek olursam 3D yazıcı almaya karar verdim. Genel olarak yaptığım projeleri prototipleme, çeşitli eşyalar için saklama kutusu, basit dekoratif ürünler vs. gibi bir kullanım amacım var. Yani anlaşılacağı üzere ticari bir amacım falan yok. Benim ilk yazıcım olacağı için kararsız kaldım ve de aynı sebebten ötürü ikinci ele de açık değilim. Genel olarak başlangıç için Bambu Lab A1'i çok öneriyorlar fiyatı da uygun geldi ama ELEGOO'nun da oldukça başarılı olduğunu gördüm siz ne önerirsiniz? Bütçem 20000 civarı, öğrenci olduğum için aşmazsak sevinirim.
store.metatechtr.com
www.robolinkmarket.com
Bambu Lab A1 3D Printer Bambu Lab Bambu Lab 0
Bambu Lab A1 3D Printer Bambu Lab STOKTAN TESLİMBambu Lab A1 ComboÇok Renkli BaskıTam Otomatik KalibrasyonAktif Akış Hızı Telafisi1-Clip Çabuk Değiştirilebilen NozzleAktif Motor Gürültüsü Önleyici256x256x256 mm³ Baskı HacmiGeliştirilmiş ısı yatağı kablosu;
store.metatechtr.com
Elegoo Centauri Carbon 3D Yazıcı 3D Yazıcılar ELEGOO
Elegoo Centauri Carbon 3D Yazıcı 3D Yazıcılar Bu ürün Hafta içi 14:00 Öncesi Verilen Siparişlerde Aynı Gün Kargolanır. Bu ürünün yanında 3 Adet 1Kg Filament HEDİYE!Evde Güvenli, Profesyonel Baskılar için Yüksek Hızlı FDM ÇözümüELEGOO Centauri Carbon, 256 x 256 x 256 mm baskı hacmi, 500 mm/s'ye varan
www.robolinkmarket.com