CS:GO loss giriyor

eakn59

Hectopat
Bu aralar çok fazla başıma gelmeye başladı. Bir anda loss giriyor ve %13-17 aralarında geziyor oyun falan oynatmıyor. Her zaman olmuyor ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline fiber mi kullanıyorsunuz? Eğer öyleyse o verdikleri fiber modemler ciddi anlamda kötü. Kablolu bir şekilde bağlanırsanız sorunlarınız azalır fakat bana da bazen oluyor, yapacak bir şey yok.
Kablonet kullanıyorum. Bu zamana kadar böyle bir şey yoktu. FACEIT oynuyorum şuan ve böyle bir durumla karşılaştım. MM oynadım dün yine böyle bir problem yoktu.

Kablonet kullanıyorum. Bu zamana kadar böyle bir şey yoktu. FACEIT oynuyorum şuan ve böyle bir durumla karşılaştım. MM oynadım dün yine böyle bir problem yoktu.
Bana da her zaman olmuyor, bazı günler böyle belli saatler arası %25-%30 civarı loss oluyor, çıldıracak düzeye geliyorum (sadece CSGO'da olmuyor, ping komutu ile Google'a ping atsam bile orada da loss gözüküyor). Kablonet kullanan bir tanıdığım olmadı o yüzden bir yorum yapamayacağım. Olmaya başladığı zaman modem'e reset atabilirsiniz ama sorununuz modem kaynaklı değilse bir değişiklik yaratmaz. Benim sorunum modem kaynaklı o yüzden bende işe yarıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı