CS:GO FACEIT Loss Problemi

newphilim

Kilopat
Daha fazla  
CS GO'da loss oranım 10-20 arasında geziyor. Bu da takılma donma bazı sesleri duyamama ve adamları görmeden ölmeme neden oluyor. Birkaç kod denedim ama olmadı. MM'de olmuyor sadece FACEIT oynarken yükseliyor. FACEIT ile iletişime geçtim bazı kontroller yaptılar sorunun internet sağlayıcımda TTNET'de olduğunu söylediler. Yardımcı olabilecek var mı?

merhaba bir çözüm buldunuz mu 2 gündür bende aynı sorunu yaşamaktayımda
Sürekli drop yiyorum oyunlarda ama internetle alakalı değil. Önceden hiç bir sıkıntı yaşamıyordum pubg f1 cs go gibi oyunlarda. Sonrasında bilgisayarıma bir şeyler oldu ve ne olduğunu anlayamadım bütün oyunlarda fps düşmeleri ve fps dropları yaşadım. Formatladım fakat çözüm olmadı. HDD den şüpheleniyorum ama emin değilim.

Türk telekomun çok saçma bir iletişimi var zaten. İnternetimi nakil ettirdim ben bir kaç ay önce. Bağlamayı yapan çalışan girişteki kutunda (ismini hatırlayamıyorum şuan cihazın) sıkıntı var gibi görünüyor aldığın paketin yarısı kadar düzeyde performans alıyorsun şuan bakamıyorum arıza kaydı açtır öyle gelip bakabilirim dedi. Bende aradım arıza kaydı açtırmak için müşteri hizmetlerini aradım ve kontrol sağladık bir sorun gözükmüyor sorun gözükmeden arıza kaydı açamayız dediler. Böyle de saçma bir durum işte. Çok pişmanım ttnet kullanmaktan.
Merhaba aynı sorunla bende 2 gündür karışı karşıyayım bi çözüm buldunmu acaba paylaşa bilir misin faceitte los war 25 kadar normal mm de veya dm maclarında loss yok

Son düzenleme:
merhaba bir çözüm buldunuz mu 2 gündür bende aynı sorunu yaşamaktayımda

Merhaba aynı sorunla bende 2 gündür karışı karşıyayım bi çözüm buldunmu acaba paylaşa bilir misin faceitte los war 25 kadar normal mm de veya dm maclarında loss yok
Hayır çözemedim hala da devam ediyor. pubg cs go f1 gibi oyunlarda özellikle gündüzleri (gece 12.00 dan önce) %30-35 oranına kadar çıkıyor. Hiç bişey izleyemiyorum oynayamıyorum gündüzleri internetim yok gibi birşey. işin kötüsü ttnet hiç birşey yapmıyor.

Hayır çözemedim hala da devam ediyor. pubg cs go f1 gibi oyunlarda özellikle gündüzleri (gece 12.00 dan önce) %30-35 oranına kadar çıkıyor. Hiç bişey izleyemiyorum oynayamıyorum gündüzleri internetim yok gibi birşey. işin kötüsü ttnet hiç birşey yapmıyor.
cs go oyun dosyalarını bi dogrula ben modemi degistim 3 4 gün düzeldi sonra geri devam etti modemden kaynaklı olablir veya reset attırdınmı forrmat pc ye neler denedin bi anlatsana
degiştirdim modemi ama 3 gün sonra aynısı oldu halen var yani faceitde alman serveri oldugu için bi kac degisik server denedim türk servrlarında olmuyor yabancı serverlara girince loss oluyor almanya serverinde genelde faceitte alman serverine aktardıgı için artık yani anlayamadım hiç böyle bi sorun yoktu birden bire olan bişey bi ara düzeldi geri gitti nedir nedendir bilemdim hiç bir yerdede yazmıyor aklım ermedi benim bu işe
Complete Internet Repair – Rizonesoft kardeş bunu indir hepsini işaretle programın düzelttim ben ilerde geri ayınısı gibi olmazssa bakalım alman serverine girdim loss 0 şuan bi dene dön geri buraya bi olcakmı bakalım
YOK KARDEŞ YİNE OLMADI YA O PROGRAMDAN SONRADA Bİ DEFA DÜZELDİ GERİ LOSS CIKTI

Son düzenleme:
cs go oyun dosyalarını bi dogrula ben modemi degistim 3 4 gün düzeldi sonra geri devam etti modemden kaynaklı olablir veya reset attırdınmı forrmat pc ye neler denedin bi anlatsana
degiştirdim modemi ama 3 gün sonra aynısı oldu halen var yani faceitde alman serveri oldugu için bi kac degisik server denedim türk servrlarında olmuyor yabancı serverlara girince loss oluyor almanya serverinde genelde faceitte alman serverine aktardıgı için artık yani anlayamadım hiç böyle bi sorun yoktu birden bire olan bişey bi ara düzeldi geri gitti nedir nedendir bilemdim hiç bir yerdede yazmıyor aklım ermedi benim bu işe
Complete Internet Repair – Rizonesoft kardeş bunu indir hepsini işaretle programın düzelttim ben ilerde geri ayınısı gibi olmazssa bakalım alman serverine girdim loss 0 şuan bi dene dön geri buraya bi olcakmı bakalım

YOK KARDEŞ YİNE OLMADI YA O PROGRAMDAN SONRADA Bİ DEFA DÜZELDİ GERİ LOSS CIKTI
Ben pc formatladım oyunu falan tekrar silip kurdum modem kurulumu sıfırladım bir kaç kod buldum onları da denedim. Hiçbir şekilde çözemedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı