bynarkoz Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 402 Çözümler 1 31 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, 4 gün önce BIOS ve ekran kartını güncelledikten sonra her el loss sorunu yasıyorum. Sürekli oyun geriye atıyor. İnternet mi, güncellemeler mi, cözemedim. Dosya Ekleri int.png 550,6 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba arkadaşlar, 4 gün önce BIOS ve ekran kartını güncelledikten sonra her el loss sorunu yasıyorum. Sürekli oyun geriye atıyor. İnternet mi, güncellemeler mi, cözemedim.
DemonDamage Megapat Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2021 #2 Rate ayarlarınızda bir değişiklik yaptınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS bynarkoz Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 402 Çözümler 1 2 Şubat 2021 #3 r DemonDamage dedi: Rate ayarlarınızda bir değişiklik yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... rate ayarı dedıgınız yapmadım dıye bılıyorum ? Artı 0 Eksi
r DemonDamage dedi: Rate ayarlarınızda bir değişiklik yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... rate ayarı dedıgınız yapmadım dıye bılıyorum ?
C Crusty Femtopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #4 Dostum çözüm buldun mu ? Artı 0 Eksi
KS KS bynarkoz Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 402 Çözümler 1 12 Mart 2021 #5 Crusty dedi: Dostum çözüm buldun mu? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an duzeldı. 4-5 oyun sonra nadıren gırıyor, duzelıyor. Buyuk ıhtımal ınternet ıle olabılır. Arada modeme res at hocam. Artı 0 Eksi
Crusty dedi: Dostum çözüm buldun mu? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an duzeldı. 4-5 oyun sonra nadıren gırıyor, duzelıyor. Buyuk ıhtımal ınternet ıle olabılır. Arada modeme res at hocam.