Öyle bir şey yok. Sisteminiz gayet yeterli. Oyunun hızlı veya yavaş açılmasını belirleyen 2 şey vardır. Başta SSD, daha sonra da işlemci. İkisi de gayet yeterli.
Kesinlikle hocam. Denek olmamıza gerek yok. Yenilik sevdiğim halde yüklüyorum hevesle her seferinde bir bug. Zaten şu an için yüklememizi gerektirecek aman aman bir özellik yok.
Kesinlikle hocam. Denek olmamıza gerek yok. Yenilik sevdiğim halde yüklüyorum hevesle her seferinde bir bug. Zaten şu an için yüklememizi gerektirecek aman aman bir özellik yok.
Evet yenilik güzeldir fakat düzgün olursa bende önceden yüklemiştim PC chipsetini yaktığım için SSD de mevcuttu onu yükleyim tekrar dedim ama nedense hiçbir değişiklik yok.
Hocam her şey SSD'ye bağlı değil Ben'de Kingston A2000 var GTA Online 5 dk de açılıyor sebebi internetinizin hızından, pingden ya da internetinizin stabil olmamasından kaynaklı olabilir.