Çözüldü CS:GO M.2 SSD'de çok geç açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Öyle bir şey yok. Sisteminiz gayet yeterli. Oyunun hızlı veya yavaş açılmasını belirleyen 2 şey vardır. Başta SSD, daha sonra da işlemci. İkisi de gayet yeterli.

Bakalım Windows 10 işe yarayacak mı
İşletim sistemi sorunu biraz garip işliyor Windows 11 daha geçmemeliyiz stabil değil gibime geliyor.

Benim PC senden özellikleri düşük ama yine de yükselme olacağını düşünüyorum, tabii neden olmasın.

Olsun canım sen yaz yinede :)

İşletim sistemi sorunu biraz garip işliyor Windows 11 daha geçmemeliyiz stabil değil gibime geliyor.

Benim PC senden özellikleri düşük ama yine de yükselme olacağını düşünüyorum.

Kesinlikle hocam. Denek olmamıza gerek yok. Yenilik sevdiğim halde yüklüyorum hevesle her seferinde bir bug. Zaten şu an için yüklememizi gerektirecek aman aman bir özellik yok.

Kesinlikle hocam. Denek olmamıza gerek yok. Yenilik sevdiğim halde yüklüyorum hevesle her seferinde bir bug. Zaten şu an için yüklememizi gerektirecek aman aman bir özellik yok.

Evet yenilik güzeldir fakat düzgün olursa bende önceden yüklemiştim PC chipsetini yaktığım için SSD de mevcuttu onu yükleyim tekrar dedim ama nedense hiçbir değişiklik yok.

Vallahi bende fazla yedeklenecek oyun yok hepsi Online.

Çift disk yaptım ben ona aktarıyorum Forza'yı tekrardan indirmesi bir zulüm maalesef ki Türkiye şartlarında.
1639221999424.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı