CS GO M4A4 mü ? M4A1-S mi ?

RuTHLeSsBugra

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyuna 2 gün önce bir günceleme geldi. Güncellemeden sonra silahların kullanışları değişmiş herhalde. Hangisini kullanmamı önerirsiniz ?

M4A4 kullanın M4A1-S'in zırh delmesi ve ateş etme oranı azaltıldı. Bu nerflerden sonra A1 çok güçsüz kaldı diğerlerine göre.

Eğer sağlam aim alabiliyorsan kesinlikle M4A4 ama daha o kadar alışamadım dersen M4A1-S ile biraz daha rahat oynarsın. Her ne kadar nerf yemişte olsa kontrol etmesi daha kolay. Kontrol edemediğin bir M4A4 düşün, dağlara taşlara ateş ettiğin.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi kullandığım silahtır M4A1-S hatta para verip Atomik Alaşım almıştım :D ne yazık ki nerflediler, M4A4'e geçeyim dedim AK-47'de çok iyi olmadığım için M4A4 baya zorlu geldi hatta kullanamadım, yine de M4A1-S kullanmaya devam ediyorum silahta ki güçsüzlüğü hissedebiliyorum ama hala kullanılabilir bence.

A1'in A4'den daha güçsüz kaldığı falan yok. Hatta daha iyi oldu bence. Yavaş atış hızı spray'i daha iyi kontrol etmemi sağladı. Yeni taktiklerde gelişti bu arada. Mesela Dust 2'den örnek verelim. A4'ü olan gider Short veya B tutar. A1'i olanda Long tutar. Ayrıca Tapshoot içinde kullanılabilir A1.

M4A1-S'in asıl özelliği çok hızlı spray yapılabiliyordu. Şimdi atış hızını azalttılar, zırh daha az deliyor bunun sonucunda en sevilen silahlardan biri mefta oldu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı