CS:GO MAC-10 | Disko Teknolojisi alınır mı?

Frstghost

Kilopat
Makaleler
2
MAC-10 | Disko Teknolojisi (Eskimiş) almayı düşünüyorum. Renginin değişmesi güzel duruyor ama sadece F e basınca ve galiba sarjör doldururken degisiyor.

En azindan CS2'de fiyatinin artacagini düsünüyorum, kücük bir karla bile satarim diye düsünüyorum. Mantikli mi düsünüyorum, tavsiyeniz var mi, alayim mi?

MAC-10 | Disko Teknolojisi (FN)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Skin güzel. Fiyatini kesinlikle hakeder. CS2 videolarina bakin değişim yok ama guzel skin. CS2 dolayisiyla değişen bir guzelligi yok.f/p

Ama ben major kapsulu indirimini beklemeni tavsiye ederim biraz daha düşer diye tahmin ediyorum.

Skin güzel. Fiyatini kesinlikle hakeder. CS2 videolarina bakin değişim yok ama guzel skin. CS2 dolayisiyla değişen bir guzelligi yok.f/p

Ama ben major kapsulu indirimini beklemeni tavsiye ederim biraz daha düşer diye tahmin ediyorum.

Major kapsülü tam olarak ne oluyor? Oyuna birkaç hafta önce başladım.

Neden. Ne zaman almalıyım?

Major kapsülü tam olarak ne oluyor? Oyuna birkaç hafta önce başladım.

Neden. Ne zaman almalıyım?

Sticker kapsülü. Major bitmeye yakın kapsullerde %75 indirim oluyor.
Yatırım için aliniyor o sebeple herkes yatirim yapmak için elindekini satiyor, fiyatlar düşüyor. Çok fark eder mi bilmem belki bir 5-10TL ama sen bilirsin.

Sticker kapsülü. Major bitmeye yakın kapsullerde %75 indirim oluyor.
Yatırım için aliniyor o sebeple herkes yatirim yapmak için elindekini satiyor, fiyatlar düşüyor. Çok fark eder mi bilmem belki bir 5-10TL ama sen bilirsin.
Bu bahsettiginiz kapsüller ne zaman girer, belli bir tarihi var mi? Veya indirime girerse mümkünse haberdar edebilir misiniz. Ben hic anlamiyorum bunlardan.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam CS:GO'da normal elimizde tutarken de sadece karakterin bakış açısı değiştiğinde renk değişiyordu. Eskimiş olanı pek iyi sayılmaz ben görevde kullanılmış olanını tavsiye ederim. Kendim onu kullanıyorum ve siyah detayları çok temiz duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı