CS:GO maç bulmuyor

Enes Ertürk

Hectopat
Merhaba. Uzun süredir Valorant oynuyordum. Aşırı derecede sıkıldım. Koşarak zıplayarak vuranlardan artık toxic oyuncuları bile kafama takmaz oldum Gold3 elo ya sürekli 5 pre denk geliyor ve 5 preden 1 kişi boostlanıyor böyle olunca da CS:GO aldım ama rekabetçi maç bulmuyor. Güven faktörü ile sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bugün aldım sonuçta. 15 dakika bekledim gelmedi ping seviyesini 200'e çektim yine 10 dakika bekledim sorun sizce nedir?

Merhaba. Uzun süredir Valorant oynuyordum. Aşırı derecede sıkıldım. Koşarak zıplayarak vuranlardan artık toxic oyuncuları bile kafama takmaz oldum Gold3 elo ya sürekli 5 pre denk geliyor ve 5 preden 1 kişi boostlanıyor böyle olunca da CS:GO aldım ama rekabetçi maç bulmuyor. Güven faktörü ile sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bugün aldım sonuçta. 15 dakika bekledim gelmedi ping seviyesini 200'e çektim yine 10 dakika bekledim sorun sizce nedir?

Hocam seçtiğiniz maplerden dolayı olabilir.

O kadar sürmemesi lazım. Oyun hala çok popüler. Bağlanmaya çalışırken ping uyarısı falan veriyor mu? Bilindik haritalar seçmeyi deneyebilir misiniz?

Yok hocam ölüm kalımda 64-70 arası zaten yeşil seviyede gözüküyor oyunda sıkıntı olabilir mi dosyaları doğrulasam.

Hocam seçtiğiniz maplerden dolayı olabilir.

Hocam hepsi seçili iken 10 dakika bekledik beklemekten sıkıldım çıktım.

Yok hocam ölüm kalımda 64-70 arası zaten yeşil seviyede gözüküyor oyunda sıkıntı olabilir mi dosyaları doğrulasam.

Hocam hepsi seçili iken 10 dakika bekledik beklemekten sıkıldım çıktım.
Hile açtıysan veya raporlandıysan güven faktörün düşmüştür. Bu yüzden maç bulmuyor olabilir.

Geçenlerde canım sıkılıp CS:GO indirdim bende aynı sıkıntıyı yaşadım map Dust 2 seçtim fakat maç arayan sayısı 4500-5000 arasıydı o yüzden olabilir

Bu komutu Konsol'a yazın.

Kod:
mm_dedicated_search_maxping 100

Hocam tayfa çıktı sıkıldı maç bulmayınca yarına kısmetse denerim kodu.

Hile açtıysan veya raporlandıysan güven faktörün düşmüştür. Bu yüzden maç bulmuyor olabilir.

Yeni aldım hocam fresh hesap bilgisayarda da hile programı yok.

Geçenlerde canım sıkılıp CS:GO indirdim bende aynı sıkıntıyı yaşadım map Dust 2 seçtim fakat maç arayan sayısı 4500-5000 arasıydı o yüzden olabilir.

Aynen bende de öyleydi arkadaşlarımda 13K civarı iken bende 5K da geziyordu.

Hocam tayfa çıktı sıkıldı maç bulmayınca yarına kısmetse denerim kodu.

Yeni aldım hocam fresh hesap bilgisayarda da hile programı yok.

Aynen bende de öyleydi arkadaşlarımda 13K civarı iken bende 5K da geziyordu.

CS:GO serverleriyle alakalı bence ya da şu sıralar çok oynayan yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı