Çözüldü CS:GO maç kazanınca rank düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Deysz

Centipat
Daha fazla  
Öncelikler merhaba.

İlk defa böyle bir şey yaşadım ve duydum CS:GO'da ilk 10 maçımdan sonra Silver Elite Master yerleştim ondan sonra 5 maç kazandım 5 maçtada en az 3 edo 55 60 puan almıştım ondan sonra 2 maç kaybettim ertesi gün oyuna girdiğimde rankımda değişiklik yoktu 1 oyun girdim ve kazandım oyun sonunda Silver Elite yerleştirildi oyunlarıma hile vb. birileri gelmedi neden böyle olmuş olabilir.

Çözüm
Öncelikler merhaba.

İlk defa böyle bir şey yaşadım ve duydum CS:GO'da ilk 10 maçımdan sonra Silver Elite Master yerleştim ondan sonra 5 maç kazandım 5 maçtada en az 3 edo 55 60 puan almıştım ondan sonra 2 maç kaybettim ertesi gün oyuna girdiğimde rankımda değişiklik yoktu 1 oyun girdim ve kazandım oyun sonunda Silver Elite yerleştirildi oyunlarıma hile vb. birileri gelmedi neden böyle olmuş olabilir.

Rank sisteminde düzenleme geldi o yüzden.
Öncelikler merhaba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dün Ranklar sıfırlandı sanırım.
Olabilir hocam haberim yoktu çünkü çok saçma geldi yani maç kazandım rankım düştü

Bu sitede açıklamışlar hocam ranklarda değişklikler olmuş dün

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı