CS:GO maç tekrarı izlerken kasıyor

268227

Kilopat
Arkadaşlar şu maç tekrarlarını yüksek kalite neden kaydedemiyorum? Kayıt kapalıyken bile bir iki round ileri veya geriye sardığımda bildiğiniz 20 FPS gibi görüntü oluşuyor. Hiçbir şeye dokunmadan bir iki round izlemeye devam edince düzeliyor. Ne zaman ki ileri veya geri sarmak istesem hemen FPS düşmüş gibi kötü bir görüntü ortaya çıkıyor. Bunun dışında bir de silahlar donuyor, spray attığım halde silah bildiğiniz sabit duruyor hiç hareket etmiyor, silah animasyonu kayboluyor.
Nasıl göründüğüne dair kendi videomu atıyorum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya doğrulamanın bir katkısı olacağını sanmıyorum. Maç esnasında böyle gözükmüyor, maç tekrarını izlerken böyle gözüküyor.

Nasıl sanmıyorsunuz hocam? Demek ki maç izleme dosyalarında bir hata var ya da bir eksik var ki böyle bozuk görüntü gösteriyor. Hem yapmaktan zarar gelmez, siz bilirsiniz.

@Olga666 farklı nedenlerden dolayı dosyaları zaten defalarca doğrulattım. O yüzden maalesef bir işe yaramadığını biliyorum.

Tamam o zaman kusura bakmayın. fps_max_menu 0 kodunu yazar mısınız konsola?
Bu kodla ne alakası var diye soracaksınız muhtemelen, ama bazen cidden saçma sorunlar alakasız şeylerle bağlantılı olabiliyor.

@OMFG EPIC bana bugün pek sinirlisiniz sanırım. Konu sahibi bile gerginleşmemişken size ne oluyor da beğenmeme atıyorsunuz iki kere? Zaten oyun doğrulaması yapmayıp önerimi dikkate almadığını sandım konu sahibinin, sonra o da bana zaten yaptığını söyledi bende kusura bakmayın dedim. Size ne oluyor da sinirleniyorsunuz onu anlayamadım. Benim yorumlarımı beğenmediğinize göre sizin de bir fikriniz var. Bana beğenmeme atacağınıza konu sahibine yardımcı olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı