CS:GO maça geç girme

KaNaS1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, PC im CS:GO'yu kaldırıyor. 50-60 FPS'de de oynatıyor ancak şöyle bir sorunum var. Maça geç giriyor veya hiç girmeyip ban yiyorum, dün 7 gün ban yedim ve artık sabrım taştı. Ne yapabilirm?

Paranız yoksa bir çözüm var arkadaşınızla giriceğiniz mapi seçin. Sonra o mapi çevremdışı ya da botlarla açın. Sonra çıkın ve aynı mapten maç arayın hızlı girecektir. Bende eskiden 4 GB RAM olduğu zaman ban yiyordum. Sorunu öyle çözüyordum.
cl_forcepreload 1 komutu bu işe yarıyor. :)

1000+ saat CS:GO deneyimine göre;

SSD takılı iken oyuna bağlanan ilk 3 kişi arasında oluyordum. Bunu çok net söylüyorum.

HDD takılı iken oyuna son bağlananlardan oluyordum. Mesela ben CT'yim, adam T Base'dan çıkmış, B'ye gelmiş, AWP ile bizi kesiyor.

Ama sorun belki internet bağlantında olabilir.

Hocam nedendir bilmiyorum ama [ Gelişmiş Sistem Özellikleri > Performans > Ayarlar > Gelişmiş kısmına gelip sanal bellek miktarını "10000 MB" yani (10 GB) yapınca çözülmüştü benim sorum.]
Sizde deneyebilirsiniz olmadı eski haline geri çevirirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı