AMD işlemcili ve RTX 5070 Ti'lı sistem önerisi

• Konuyu başlatan xedizx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 494
ah ah hocam tabii ki öyle ama diğer sistemlere göre ucuza geliyor ya onu sordum yani. Sadece ekran kartı 850w çekiyor psu da 850w sıkıntı olur mu sizce?
Sadece ekran kartının 850 watt çektiğini nereden duydun çok merak ediyorum.

Gravix 5A içinden diyorsan 9600X güzel olur abartıyada kaçmamak için.
Hocam hayır arkadaş tamamen bağımsız şekilde girdi benim konuya. Ben o kasaya bakmıyorum genel olarak soruyordum. Sizin önerdiğiniz işlemci ne olurdu 5070 Tilı sisteme. Dediğim gibi bütçeyi minimumda tutmaya çalışıyorum ( sizin dediğiniz gibi 70 bin civarı)

Hocam hayır arkadaş tamamen bağımsız şekilde girdi benim konuya. Ben o kasaya bakmıyorum genel olarak soruyordum. Sizin önerdiğiniz işlemci ne olurdu 5070 Ti'lı sisteme. Dediğim gibi bütçeyi minimumda tutmaya çalışıyorum ( sizin dediğiniz gibi 70 bin civarı)

İndirimle 70kya 7800x3D ile 5070 Ti kombinasyonu geliyor gayet iyi de oluyor 7800x3D olmaz 9700X olur minimym 9600X olsun ama darboğaz oluyor onun dışı 7600X ise pek iyi diyemem fiyatına göre.

İndirimle 70kya 7800x3D ile 5070 Ti kombinasyonu geliyor gayet iyi de oluyor 7800x3D olmaz 9700X olur minimym 9600X olsun ama darboğaz oluyor onun dışı 7600X ise pek iyi diyemem fiyatına göre.
Şimdi oldu çok teşekkür ederim. Anakart olarak ne önerirsiniz bu bütçeyle? Bir de sistemi kendim toplamam mı daha sağlıklı olur yoksa hazır sistemleri mi takip etmeliyim sizce?

Şimdi oldu çok teşekkür ederim. Anakart olarak ne önerirsiniz bu bütçeyle? Bir de sistemi kendim toplamam mı daha sağlıklı olur yoksa hazır sistemleri mi takip etmeliyim sizce?

İndirim ile daha iyisi gelecektir elle toplarsan uygun fiyatlı olarak ASUS B650mr orta olarak Gigabyte Aorus Elite B650 anakart tepe olarak MSI X670E anakart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı