G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 10 Ocak 2021 #1 Merhabalar. CS:GO maça girerken oyundan atıyor aniden. Maç ararken değil haritanın olduğu alanda maç yüklenirken. Format attım yine düzelmedi.
Merhabalar. CS:GO maça girerken oyundan atıyor aniden. Maç ararken değil haritanın olduğu alanda maç yüklenirken. Format attım yine düzelmedi.
metincq Centipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 179 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #2 Silinen üye dedi: Merhabalar. CS:GO maça girerken oyundan atıyor aniden. Maç ararken değil haritanın olduğu alanda maç yüklenirken. Format attım yine düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerin nedir? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Merhabalar. CS:GO maça girerken oyundan atıyor aniden. Maç ararken değil haritanın olduğu alanda maç yüklenirken. Format attım yine düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerin nedir?
N naamikemal Picopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 218 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Ocak 2021 #3 Sistem özelliklerini paylaşır mısın? Artı 0 Eksi
KS KS G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 10 Ocak 2021 #4 metincq dedi: Sistem özelliklerin nedir? Genişletmek için tıkla... naamikemal dedi: Sistem özelliklerini paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... i5 4210U, GT 820M, 4 GB RAM. Artı 0 Eksi
metincq dedi: Sistem özelliklerin nedir? Genişletmek için tıkla... naamikemal dedi: Sistem özelliklerini paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... i5 4210U, GT 820M, 4 GB RAM.
metincq Centipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 179 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #5 Silinen üye dedi: i5 4210U, GT 820M, 4 GB RAM. Genişletmek için tıkla... SSD mi? HDD mi? Artı 0 Eksi
N naamikemal Picopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 218 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ocak 2021 #6 İnternete Speedtest yap ondan dolayı olabilir download upload değerlerini paylaş ona göre yorum yapalım. Artı 0 Eksi
İnternete Speedtest yap ondan dolayı olabilir download upload değerlerini paylaş ona göre yorum yapalım.
KS KS G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 12 Ocak 2021 #7 naamikemal dedi: İnternete Speedtest yap ondan dolayı olabilir download upload değerlerini paylaş ona göre yorum yapalım. Genişletmek için tıkla... İnternetim 10 Mbps ama internetten olcağını sanmıyorum botlarla oynamaya çalışırkende atıyor. Artı 0 Eksi
naamikemal dedi: İnternete Speedtest yap ondan dolayı olabilir download upload değerlerini paylaş ona göre yorum yapalım. Genişletmek için tıkla... İnternetim 10 Mbps ama internetten olcağını sanmıyorum botlarla oynamaya çalışırkende atıyor.