CS:GO maça girerken donuyor

MichealScofield

Kilopat
Arkadaşlar RX6600 ve Ryzen 5 5600 içeren bir sistemim var. CS:GO maça girerken 1 dakikalık bir donuyor ve oyun kilitleniyor. Bilgisayar kendi komutlarına tepki veriyor ancak CS:GO'da tık yok. Ne yapabilirim?

1280x960 veya 1024x768 ikisini de denedim düzelmedi hocam.

Oyunu silip tekrar yüklediniz mi veya format.
Oyunu silip yükledim dosyaları da doğruladım. SSD sıfır olmasına rağmen orijinal mi sağlığında sıkıntı var mı diye kontrol de ettim. Tüm oklar oyunu göstetiyor. Yani anlayamadım çok çok daha kötü laptopumda bile böyle kilitlenmiyordu oyun.

Format atmayı denemedim ancak çözüm olacağını hiç düşünmüyorum.

Oyunu silip yükledim dosyaları da doğruladım. SSD sıfır olmasına rağmen orijinal mi sağlığında sıkıntı var mı diye kontrol de ettim. Tüm oklar oyunu göstetiyor. Yani anlayamadım çok çok daha kötü laptopumda bile böyle kilitlenmiyordu oyun.

Format atmayı denemedim ancak çözüm olacağını hiç düşünmüyorum.

Hocam şu anki sistemim Ryzen 5 5600 Sapphire Pulse RX 6600 eski sistemim GTX 1050 Ti i5 7500'du ve hiç böyle sorun yaşamadım acaba soruce 2 muhabbetinden dolayı mı bunlar olmaya başladı.

Hocam şu anki sistemim Ryzen 5 5600 Sapphire Pulse RX 6600 eski sistemim GTX 1050 Ti i5 7500'du ve hiç böyle sorun yaşamadım acaba soruce 2 muhabbetinden dolayı mı bunlar olmaya başladı.
Hocam soruce 2 muhabbeti olmadan da vardı. Ben sistemi geçtiğimiz yaz topladım o zaman da vardı şimdi de var. Benzer bir sisteme sahibiz. Açıkcası ben AMD işlemcilerin oluşturacağı bir optimizasyon sorununun olduğunu düşünmeye başladım.

Hocam soruce 2 muhabbeti olmadan da vardı. Ben sistemi geçtiğimiz yaz topladım o zaman da vardı şimdi de var. Benzer bir sisteme sahibiz. Açıkçası ben AMD işlemcilerin oluşturacağı bir optimizasyon sorununun olduğunu düşünmeye başladım.

Hocam tek seçenek AMD'nin yeni guncelleme çıkarmasını beklemek olacak bilmiyorum ama ben şimdilik çözüm buldum şöyle 1.olarak CS:GO'da baslatma seçeneklerine -disable_d3D9ex kodunu yazıp 2.olarak oyuna girip ekranı tam ekran pencereli şekilde yapıp oyunu hızlıca yukleyebiliyorsunuz ama öyle kalmasi gerekiyor çünkü oyun içinde bağlandıktan sonra tam ekrana alırsan yırtılma takılma gibi sorunlar oluyor koddan dolayı.

Hocam soruce 2 muhabbeti olmadan da vardı. Ben sistemi geçtiğimiz yaz topladım o zaman da vardı şimdi de var. Benzer bir sisteme sahibiz. Açıkcası ben AMD işlemcilerin oluşturacağı bir optimizasyon sorununun olduğunu düşünmeye başladım.
Benim bireysel olarak sorunun kaynaklandığıni düşündüğüm şey monitörum benim monitör 60 Hz ve vga to hdmı olarak kullanıyorum ekran kartı işlemci güncel monitör eski yeni monitör sipariş ettim bakalım sorun ondan mı AMD yazilimindan dolayı mı anlaşılır gelince

Technopat Haberler

Geri
Yukarı