ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 696 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Hep oluyor ve yanıt vermesini bekle deyince 10-15 sn sonra düzeliyor ama çok can sıkıcı nasıl düzelir? SS altta.
Hep oluyor ve yanıt vermesini bekle deyince 10-15 sn sonra düzeliyor ama çok can sıkıcı nasıl düzelir? SS altta.
yasincan38 Hectopat Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 93 2 Ağustos 2023 #2 Dosya doğrulama yapın. Artı 0 Eksi
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #3 ruzgaar dedi: Hep oluyor ve yanıt vermesini bekle deyince 10-15 sn sonra düzeliyor ama çok can sıkıcı nasıl düzelir? SS altta. Eki Görüntüle 1887363 Genişletmek için tıkla... Maç yükleme ekranında hiçbir tuşa vs basmayın hocam. Artı 0 Eksi
ruzgaar dedi: Hep oluyor ve yanıt vermesini bekle deyince 10-15 sn sonra düzeliyor ama çok can sıkıcı nasıl düzelir? SS altta. Eki Görüntüle 1887363 Genişletmek için tıkla... Maç yükleme ekranında hiçbir tuşa vs basmayın hocam.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 2 Ağustos 2023 #4 @ruzgaar bende de oluyor girerken hiccbir tuşa basmayın basarsanız ise programın yanıt vermesi i bekleyine basın acilana kadar. Artı 0 Eksi
@ruzgaar bende de oluyor girerken hiccbir tuşa basmayın basarsanız ise programın yanıt vermesi i bekleyine basın acilana kadar.
KS KS ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 696 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #5 533388 dedi: @ruzgaar bende de oluyor girerken hiccbir tuşa basmayın basarsanız ise programın yanıt vermesi i bekleyine basın acilana kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam yapiyorumda ben kesin çözüm arıyorum bu kesin bir çözüm değil. Artı 0 Eksi
533388 dedi: @ruzgaar bende de oluyor girerken hiccbir tuşa basmayın basarsanız ise programın yanıt vermesi i bekleyine basın acilana kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam yapiyorumda ben kesin çözüm arıyorum bu kesin bir çözüm değil.
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #6 ruzgaar dedi: Hocam yapiyorumda ben kesin çözüm arıyorum bu kesin bir çözüm değil. Genişletmek için tıkla... Başka çözümü yok hocam sisteminiz bizim gibi eski demek ki bu durum maalesef o ekrana dokunmama gibi durum olmadan bu ekran karşınıza çıkar. Artı 0 Eksi
ruzgaar dedi: Hocam yapiyorumda ben kesin çözüm arıyorum bu kesin bir çözüm değil. Genişletmek için tıkla... Başka çözümü yok hocam sisteminiz bizim gibi eski demek ki bu durum maalesef o ekrana dokunmama gibi durum olmadan bu ekran karşınıza çıkar.