ibrahimsennn
Decapat
CS:GO'yu yükledim ve bir maça gireyim dedim fakat örneğin: Dust2 mapine gireyim dedim. Map yükleme yerinde kaldı (%70) aralarında kalıyor 5dk falan bekliyorum fakat oyun açılmıyor. Yanıt vermiyor hatasına giriyor. Sistemim pek iyi değil düşük FPS alacağımı biliyorum ama oymnamak istiyorum. Sistemim toplama laptop.
Acer Aspire 5742g.
RAM 4 GB
İşlemci i3 380M
HDD HP marka bir HDD
Sorunun HDD'den olduğunu düşünüyorum. SSD almayı düşündüm fakat sistemim kötü olduğu için boşuna SSD para vermeyeyim dedim. Kaç FPS alırım? Ona göre SSD almayı düşünüyorum. HDD'den değilse neden sorun lütfen cevaplayın. (Windows 7 32 bit de denedim Windows 8.1 64 Bit de denedim) aynı sorunu alıyorum. İnternetteki butun kodları denedim. Videoları izledim yaptım fakat yine olmadı. Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim...
Acer Aspire 5742g.
RAM 4 GB
İşlemci i3 380M
HDD HP marka bir HDD
Sorunun HDD'den olduğunu düşünüyorum. SSD almayı düşündüm fakat sistemim kötü olduğu için boşuna SSD para vermeyeyim dedim. Kaç FPS alırım? Ona göre SSD almayı düşünüyorum. HDD'den değilse neden sorun lütfen cevaplayın. (Windows 7 32 bit de denedim Windows 8.1 64 Bit de denedim) aynı sorunu alıyorum. İnternetteki butun kodları denedim. Videoları izledim yaptım fakat yine olmadı. Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim...
Son düzenleyen: Moderatör: