CS:GO maça girince map yükleme yerinde donuyor

ibrahimsennn

Decapat
CS:GO'yu yükledim ve bir maça gireyim dedim fakat örneğin: Dust2 mapine gireyim dedim. Map yükleme yerinde kaldı (%70) aralarında kalıyor 5dk falan bekliyorum fakat oyun açılmıyor. Yanıt vermiyor hatasına giriyor. Sistemim pek iyi değil düşük FPS alacağımı biliyorum ama oymnamak istiyorum. Sistemim toplama laptop.
Acer Aspire 5742g.
RAM 4 GB
İşlemci i3 380M
HDD HP marka bir HDD
Sorunun HDD'den olduğunu düşünüyorum. SSD almayı düşündüm fakat sistemim kötü olduğu için boşuna SSD para vermeyeyim dedim. Kaç FPS alırım? Ona göre SSD almayı düşünüyorum. HDD'den değilse neden sorun lütfen cevaplayın. (Windows 7 32 bit de denedim Windows 8.1 64 Bit de denedim) aynı sorunu alıyorum. İnternetteki butun kodları denedim. Videoları izledim yaptım fakat yine olmadı. Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'yu yükledim ve bir maça gireyim dedim fakat örneğin: Dust2 mapine gireyim dedim. Map yükleme yerinde kaldı (%70) aralarında kalıyor 5dk falan bekliyorum fakat oyun açılmıyor. Yanıt vermiyor hatasına giriyor. Sistemim pek iyi değil düşük FPS alacağımı biliyorum ama oymnamak istiyorum. Sistemim toplama laptop.
Acer Aspire 5742g.
RAM 4 GB.
İşlemci i3 380M.
HDD HP marka bir HDD.
Sorunun HDD'den olduğunu düşünüyorum. SSD almayı düşündüm fakat sistemim kötü olduğu için boşuna SSD para vermeyeyim dedim. Kaç FPS alırım? Ona göre SSD almayı düşünüyorum. HDD'den değilse neden sorun lütfen cevaplayın. (Windows 7 32 Bit de denedim Windows 8.1 64 Bit de denedim) aynı sorunu alıyorum. İnternetteki butun kodları denedim. Videoları izledim yaptım fakat yine olmadı. Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim...

CS:GO'yu hangi ayarlarda fe çözünürlükte oynuyursun? Çözünürlüğü düşürüp FPS'ini 60 ile sınırlandır oyle girmeyi dene.

Tahminimce 30 altı alırsın oynanabilir bir seviye değil kısacası 60 altı cs go için oynanmaz seviye. Hdd kaynaklı olma ihtimali de yüksek gibi duruyor ssd almadan önce görev yöneticisini açıp disk kullanımına bakman önerimdir. Eğer yüzde yüz disk kullanımı var ise büyük ihtimalle disk yenilemen gerekecektir.

Artı -1 Eksi
Başlangıç seçeneklerinden -d3d9ex +cl_forcepreload 1 -threads 4 -novid -high yazın. Ayrıca bir mape girmeden önce "Botlarla oyna" seçeneğinden haritayı yükleyin ve daha sonra çevrimiçi bir şekilde haritaya girin. Sorun çözülmüş olmalı. Eğer çözülmediyse oyun kaynaklı değil demektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı