CS:GO Maça tekrar bağlanamama sorunu

Eray Cem

Hectopat
Daha fazla  
Rekabetçi maçta iken oyundan çıkınca maça tekrar bağlanılamıyor. Bu yüzden 4 kere 1 haftalık ban yedim. Dosya doğrulama gibi internetteki çözümleri denedim olmadı. Steam'a ticket attım saçma bir cevap verdiler. Lütfen yardım edin.

Rekabetçi maçta iken oyundan çıkınca maça tekrar bağlanılamıyor. Bu yüzden 4 kere 1 haftalık ban yedim. Dosya doğrulama gibi internetteki çözümleri denedim olmadı. Steam'a ticket attım saçma bir cevap verdiler. Lütfen yardım edin.
Silip yüklemeyi deneme imkanın varsa dener misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun bu oyunun efsane problemlerinden bir tanesidir. 2014 yılında ve 2016 yılında bir kaç kez bu sorun ile karşılaşmıştım. Şöyle çözdüm oyunu sildim tekrar yükledim modemi kapatıp tekrar açtım ve düzelmişti. Bu sorun öyle garip ki tam çözümü yok böyle 7 ayda 8 ayda bir olabiliyor. Zaten bu oyunu sorunsuz oynayan yok ki. Yani mutlaka bir gün bir problem çıkıyor uğraşıyorsun deniyorsun bir şeyler çözüyorsun. İnternet ile ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı