CS:GO MacBook Air'de açılmıyor

DiabloBloody

Femtopat
Daha fazla  
Benim bilgisayarım MacBook Air Big Sur 11.0.1 birkaç ay önce CS:GO oynuyordum ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Oyunu kapattım ve birkaç saat sonra tekrar açmaya çalıştığımda siyah ekran geldi. Birkaç saniye durup kapandı oyun. Oyunu hiçbir şekilde açamıyorum. Başlatma seçeneklerine kodlar yazıyorum dosya bütünlüğünü doğruluyorum olmuyor hiçbir şekilde olmuyor.

(Retina, 13-inch, 2019) & 1, 6 GHz çift çekirdekli Intel Core i5 & 8 GB 2133 MHz lpddr3 & macintosh HD & Intel UHD Graphics 617 1536 MB.

Oyun hiç kasmadan düzgünce oynayabiliyordum grafiklerle alakalı bir sıkıntım yoktu durduk yere olan bir şey oyunu oynarken kapattım birkaç saat sonra TKR açtımda oyun açılmadı

Hayır, macOS üzerinden oynuyorum.

macOS üzerinde oyunlar pek düzgün çalışmayabiliyor çünkü oyun amaçlı tasarlanmış bir işletim sistemi değil Dual Boot ile yanına Windows 10 kurup oyunlarınızı oradan oynayabilirsiniz ciddi FPS artışı da sağlayacaktır.

macOS üzerinde oyunlar pek düzgün çalışmayabiliyor çünkü oyun amaçlı tasarlanmış bir işletim sistemi değil Dual Boot ile yanına Windows 10 kurup oyunlarınızı oradan oynayabilirsiniz ciddi FPS artışı da sağlayacaktır.

Onu şu anlık yapamam o çözümü biliyorum genede teşekkürler.

Eğer menüye ulaşabiliyorsanız, grafikleri olabildiğince düşürerek deneyin.
Menü açılmıyor oyunu başlat dedim. Siyah ekran hiçbir şekilde görüntü sağlanmıyor.

Aynı sorunu yaklaşık 3 aydır yaşıyorum. MacBook Air'im var 2020 model kesinlikle çalışmıyor, her yolu denedim, steamıı sildim, format attım, oyunun başlangıç kodlarını değiştirdim bana mısın demiyor.
Malum Steam'deki birçok oyun 32 Bit çalışıyor, Catalina ve sonrası 32 biti desteklemiyor. CS:GO bu güncellemeyi yaptı ama yine de bilmiyorum. Son çare güncelleme düşürerek deneyebilirsiniz Mojave sürümünü bir deneyin.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum başlat diyorum hızlıca siyah bir ekran açılıp kapanıyor tekrar "başlat" yazısı çıkıyor. Baydır yaşıyorum ben de oynamak istiyorum. Sistemim: MacBook Pro 2019 i7 9.nesil 16 GB RAM, AMD Radeon Pro 5300M 4 GB, Intel UHD Graphics 630 1536 MB.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı