Söylediğim cümleminin binlerce alternatifi var en üst rütbede cs:go oynuyorum 1.6 da jailbreak te wh açmadan oyun komut vermezdik biz . Ve mahkumlarında bundan haberi olurdu daha zevkli oluyordu anlayabileceğinizi sanmıyorum.
Söylediğim cümleminin binlerce alternatifi var en üst rütbede CS:GO oynuyorum 1.6'da Jailbreak'te WH açmadan oyun komut vermezdik biz. Ve mahkumlarında bundan haberi olurdu daha zevkli oluyordu anlayabileceğinizi sanmıyorum.
Peki. Yani hile kullanıyorum demiyorsunuz da böyle diyorsunuz. Siz o zaman CS:GO'da da hile açıyorsunuzdur. "Jailbreak" serverlarında değil mi? Çok mantıksız. O serverda kullanan rekabetçi ya da normal maçlarda da kullanır.
Peki. Yani hile kullanıyorum demiyorsunuz da böyle diyorsunuz. Siz o zaman CS:GO'da da hile açıyorsunuzdur. "Jailbreak" serverlarında değil mi? Çok mantıksız. O serverda kullanan rekabetçi ya da normal maçlarda da kullanır.
Kardeşim ben cs:go da Dünyaca Seçkin rütbesinde 2 yıldır oynamaktayım. Bir kere bile hile açmadım İraden sağlamsa açmazsın. Ama 1.6da adamlar beni wh ile seviyorlardı Gametrackerda JB serverlerinde dünya da en iyi bizdik. zaten hep 32'ydi server.