CS:GO maçtan atıyor ve VAC uyarısı veriyor

Söylediğim cümleminin binlerce alternatifi var en üst rütbede cs:go oynuyorum 1.6 da jailbreak te wh açmadan oyun komut vermezdik biz . Ve mahkumlarında bundan haberi olurdu daha zevkli oluyordu anlayabileceğinizi sanmıyorum.
 
Niye hile kullanıyorsun?

Sorunun çözümüne gelince, PC'yi formatla. Kullandığın hilelerin kalıntılarından dolayı hata alıyor olman muhtemel.
 
Söylediğim cümleminin binlerce alternatifi var en üst rütbede CS:GO oynuyorum 1.6'da Jailbreak'te WH açmadan oyun komut vermezdik biz. Ve mahkumlarında bundan haberi olurdu daha zevkli oluyordu anlayabileceğinizi sanmıyorum.

Bir mahkum isyan atıcaksa niye sevsin sizin hile kullanmanızı isyan atmayacaksa niye hileye ihtiyacınız olsun bazen anlıyamıyorum sizi.
 
Peki. Yani hile kullanıyorum demiyorsunuz da böyle diyorsunuz. Siz o zaman CS:GO'da da hile açıyorsunuzdur. "Jailbreak" serverlarında değil mi? Çok mantıksız. O serverda kullanan rekabetçi ya da normal maçlarda da kullanır.
Kardeşim ben cs:go da Dünyaca Seçkin rütbesinde 2 yıldır oynamaktayım. Bir kere bile hile açmadım İraden sağlamsa açmazsın. Ama 1.6da adamlar beni wh ile seviyorlardı Gametrackerda JB serverlerinde dünya da en iyi bizdik. zaten hep 32'ydi server.
 

Geri
Yukarı