CS:GO Masaüstüne Atma Sorunu

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. CS:GO'da menü-oyunda farketmez oyun her 1-2 dakikada bir masaüstüne sanki alt-tab yapılmış gibi dönüyor. Sonrasında oyuna tıkladığımda ise sorun yok. Oyun devam ediyor ancak 1-2 dakika sonra tekrar aynısı oluyor. Bunun çözümünü öğrenmek istiyorum. Oyunu Ultrada oynuyorum (V-Sync kapalı). Sistemim VTX R9 280 + FX8350 + ..... yani yeterli seviyede. Teşekkür ederim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstüne attığı sırada Görev Yöneticisini açıp arka planda çalışan uygulamaları yazar mısınız?

Isletim sistemim win7 64 bit. Bugun gta5 steamdan kisayoldan çalıştırmayı denedim ancak aynı sorun gta5 tede var.(gta korsan, cs go orjinal). gta yı steamdaki kısayoldan değilde masaüstünden açtığımda 2-3 saat oynadım sorunsuz. Sanırım sorun steamdan kaynaklı. Oyun güncel fakat yeni eve taşındığımız ve internet bağlantımız olmadığı için (telefondan bağlanıyorum) ekran kartı driverleri güncel değil (15.6). Teşekkür ederim.

Ekran kartı driverleri güncel olmadığı için olabilir. Telefondan bağlandığın internet ile güncelleme indiremez misin?

Cs go daki updateleri yaptim ve yaklasik 600 mb internetim kaldi. Bunu da cs go oynayarak gecirmek isterdim. 4 aydir bir kabloyu geciremedi Turk Telekom. Neyse, en gec cumartesi internet baglanacak. O zaman ekran karti driverlerini guncelleyip denerim. Olmazsa buraya yazarim. Tesekkurler.

Sorun cozulmustur, virus girmis. Combofix ile tarattim ve 2 tane cs go ile ilgili dosya sildi (url dosyasi). Ilginiz icin tesekkur ederim :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı